Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922
PRODUK HOT
Show More
Babagan awake dhewe
Diadegake ing taun 1999, Dongguan Liyang Paper Products Co, Ltd minangka perusahaan ukuran tengah khusus kanggo nggawe macem-macem warna kertas kertas dicithak, tas tangan, kothak kemasan, kothak hadiah, label, tag, brosur, poster, bahan kemasan lan liyane produk cetak sing gegandhengan. Cedhak Shenzhen, transportasi sing trep wis nggawa kita luwih akeh kesempatan lan kaluwihan kompetitif ing pasar domestik lan manca. Kita duwe mesin percetakan Heidelberg lan Roland sing minangka piranti sing paling maju sing digawe ing Jerman, sampurna sadurunge nyithak peralatan angka lan sawise nyithak peralatan mesin otomatis. Kita bisa nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo pelanggan ing saindenging jagad. Kita mesthi riset lan ngembangake produk sing inovatif supaya bisa nyukupi kabutuhan ganti pelanggan. Kajaba iku, manajemen pangembangan ilmiah lan prosedur kontrol kualitas sing terus-terusan wis nggawe kita bisa ngoptimalake nilai para pelanggan kanthi cara ngetrapake spesifikasi kanthi positif. Nyedhiyani "produk berkualitas, layanan sing apik, rega kompetitif lan pangiriman cepet" kanggo gawe marem para pelanggan, kita ngembangake barang anyar kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Perusahaan kita wis ngliwati evaluasi sertifikasi ISO9001: 2000. Tandha saka perusahaan kita yaiku "nilai kreatif & nyampurnakake dhiri". "Pelayanan pelanggan" dadi misi kita. Kita nyiyapake sikap nilai "ngawula & konsep" sajrone proses kerja. Dhukungan sampeyan bakal dadi hadiah sing paling apik kanggo pakaryan lan kepuasan sampeyan bakal dadi upaya sing ora cocog. Saiki kita ngarep-arep kerja sama karo para pelanggan ing luar negeri adhedhasar mupangat. Mangga bebas hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.
PRODUK BARU