Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922
HomeProdukBuku

Buku

Kategori produk dari Buku , kami produsen khusus dari Cina, Printing Book , Buku Hardcover pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Buku Softcover R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyang Paper Products Co, Ltd diadegaké ing taun 1999, perusahaan profesional sing Integrasi ing R&D, Marketing and Manufacturing.Liyang Printing menehi solusi lan layanan sing paling apik kanggo macem-macem bidang industri. Contone, kita bisa nggawe percetakan buku sing apik lan mewah.Suchara minangka Book Book, Hardcover Book, Softcover Book, Coloring Book, lsp. Buku liyane sing duwe kualitas apik kanggo kemasan produk kanggo produk sampeyan.

Kita setya nawakake solusi bungkusan kanggo mbantu pelanggan nambah volume penjualan.

Sembarang pitakon babagan buku-buku, welcome kanggo hubungi kita kapan wae.


bookbook printingcatalog

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan