Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922

Bag Kertas Kertas - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Bag Kertas Kertas)

  • Kertas Kertas Kustomisasi kanthi Ngalahake Flat

    Kertas Kertas Kustomisasi kanthi Ngalahake Flat

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas Kertas Kustomisasi kanthi Ngalahake Flat Kertas Kertas nganggo Handle, kantong kertas kanggo bungkusan hadiah karo pita pita, gampang digawa. Kertas Kertas Kuwat, bahan berkualitas kanthi percetakan kelas sing apik, sing angel disuwil. Kertas Kertas sing disesuaikan, desain lan ukuran khusus kanthi finansial...

    Hubungi Saiki

  • Bag kertas Kertas Perhiasan kanthi Tali PP

    Bag kertas Kertas Perhiasan kanthi Tali PP

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Bag kertas Kertas Perhiasan kanthi Tali PP Bag kertas Kertas, tas kertas kanggo perhiasan, tas perhiasan kemasan, kemewahan lan berkualitas tinggi. Tas kertas kanggo Perhiasan, tas hadiah perhiasan kanggo pelanggan, nuduhake fitur perusahaan

    Hubungi Saiki

  • Bag kertas Kertas Gampang New logo karo Logo

    Bag kertas Kertas Gampang New logo karo Logo

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Bag kertas Kertas Gampang New logo karo Logo Kertas Kertas nganggo Logo, logo khusus kanggo ngrampungake logo lan finalis permukaan, duwe gaya khusus. Kertas Kulit sing sederhana, warna putih nganggo logo sing dicithak, prasaja nanging

    Hubungi Saiki

  • tas bungkusan kertas perhiasan cilik

    tas bungkusan kertas perhiasan cilik

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    tas bungkusan kertas perhiasan cilik Bag hadiah J ewelry , tas kertas kanggo perhiasan, tas perhiasan kemasan, kemewahan lan berkualitas tinggi. Kertas Kertas kanggo Kemasan Perhiasan , kanthi percetakan offset sing berkualitas tinggi. tas kertas cilik biru kanthi pita dawa kanggo paket

    Hubungi Saiki

  • tas blanja hadiah kraft kertas dicithak ireng

    tas blanja hadiah kraft kertas dicithak ireng

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    tas blanja hadiah kraft kertas dicithak ireng Tas kertas kraft kertas sing dicithak , Kraft kertas minangka jinis e -loropaken kertas lan awet banget lan regane murah, mula disenengi digunakake kanggo kantong kertas. Kertas kertas kraft ireng sing murah nganggo kertas kanggo menehi bungkusan hadiah / blanja Produk...

    Hubungi Saiki

  • tas hadiah kertas ditutupi nganggo gagang

    tas hadiah kertas ditutupi nganggo gagang

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    tas hadiah kertas ditutupi nganggo gagang Tas kertas ditutupi , dicithak nganggo desain lan logo dhewe sing digunakake kanggo paket hadiah / perhiasan. tas hadiah kertas khusus , kanthi percetakan offset berkualitas kanthi warna pink unik kanthi laminasi matt ing permukaan. Tas hadiah kertas sing dilapisi nganggo...

    Hubungi Saiki

  • Kertu hadiah kertas biru kanthi logo foil perak

    Kertu hadiah kertas biru kanthi logo foil perak

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertu hadiah kertas biru kanthi logo foil perak Bag Kertas Kertas Biru Eco sing ramah nganggo lemari katun kanggo paket hadiah lan blanja. Offset Kertu Biru iki nutup kerugian warna biru lan logo biru karo perak, desain warna murah putih. Kertas Hadiah Kertas nganggo Logo Perak katon elegan lan ayu biasane kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Kertas kertas hadiah penganten khusus

    Kertas kertas hadiah penganten khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas kertas hadiah penganten khusus Kertas Kertas Hadiah Pernikahan Khusus warna abang sing digawe saka kertas seni 157gsm-230gsm ukuran ukuran bungkus Kertas Hadiah Bag; Tali Kertas Hadiah Hadiah kanggo nangani desain sing sederhana nanging tampilan elegan lan butik. Tas Gift kertas nampa ukuran lan desain sing...

    Hubungi Saiki

  • Bag Kertas Kertas Perhiasan Custom karo Kalahake

    Bag Kertas Kertas Perhiasan Custom karo Kalahake

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Bag Kertas Kertas Perhiasan Custom karo Kalahake Kertas Kertas Perhiasan Custom Merah warna digawe saka kertas seni 157gsm-230gsm dhasar ukuran bungkus Barang Kemasan Kertas; Bag Barang Perhiasan nganggo tali nangani desain sing gampang nanging tampilan elegan lan butik. Tas Kertas Perhiasan nampi ukuran lan desain...

    Hubungi Saiki

  • Kantong kantong kertas luwes sing bisa disesuaikan

    Kantong kantong kertas luwes sing bisa disesuaikan

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kantong kantong kertas luwes sing bisa disesuaikan Bag kertas, tas kertas kanggo bungkusan hadiah, produk bungkusan kanthi desain dhewe. Tas klambi sing dilipat , kertas kraft sing berkualitas tinggi, kanthi logo dicithak, bisa

    Hubungi Saiki

  • Kantong kertas percetakan warna-warni kualitas

    Kantong kertas percetakan warna-warni kualitas

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kantong kertas percetakan warna-warni kualitas Tas kertas blanja , kantong kertas kanggo bungkusan hadiah, produk bungkusan kanthi desain

    Hubungi Saiki

  • Bag Kertas Blanja Kustom Gaya Gaya Mewah

    Bag Kertas Blanja Kustom Gaya Gaya Mewah

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Bag Kertas Blanja Kustom Gaya Gaya Mewah Kertas Kertas Blanja Khusus Kertas, kantong kertas kanggo bungkusan hadiah, produk bungkusan kanthi desain

    Hubungi Saiki

  • Tas Kertas sing Krasa Kualitas Fashionable sing apik

    Tas Kertas sing Krasa Kualitas Fashionable sing apik

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas Kertas sing Krasa Kualitas Fashionable sing apik Tas Kertas Kuat , tas kertas kanggo bungkusan hadiah, produk bungkusan kanthi desain

    Hubungi Saiki

  • Desain koper khusus kanggo kantong kertas hadiah blanja

    Desain koper khusus kanggo kantong kertas hadiah blanja

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Desain koper khusus kanggo kantong kertas hadiah blanja Kertas kertas hadiah desain khusus , kantong kertas kanggo kemasan hadiah, produk bungkusan kanthi desain

    Hubungi Saiki

  • Tas kertas blanja khusus sing apik

    Tas kertas blanja khusus sing apik

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas kertas blanja khusus sing apik Tas kertas blanja sing disesuaikan, tas kertas kanggo bungkusan hadiah, produk bungkusan kanthi desain dhewe. Kantong kertas blanja sing berkualitas tinggi, kertas kraft sing berkualitas tinggi, kanthi logo dicithak, bisa mripate wong. Tas kertas blanja kanthi kualitas dhuwur, tas...

    Hubungi Saiki

  • Tas kemasan perhiasan cilik nganggo logo emas

    Tas kemasan perhiasan cilik nganggo logo emas

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas kemasan perhiasan cilik nganggo logo emas Tas kemasan perhiasan , dicithak nganggo desain lan logo dhewe sing digunakake kanggo paket hadiah / perhiasan. Kertas kertas kemasan perhiasan , kanthi percetakan nutup kerugian kanthi warna biru kanthi laminasi matt / nggilap ing permukaan. Tas perhiasan cilik sing apik...

    Hubungi Saiki

  • Flat nangani kantong kertas kraft coklat

    Flat nangani kantong kertas kraft coklat

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Flat nangani kantong kertas kraft coklat Tas kertas coklat , dicithak nganggo desain lan logo dhewe sing digunakake kanggo paket hadiah / perhiasan kawinan. Flat nangani kantong kertas kraft , kanthi percetakan nutup kerugian kanthi warna CMYK kanthi laminasi matt ing permukaan. Kantong kertas kraft twist , pilihan...

    Hubungi Saiki

  • Tas kertas Kraft coklat nganggo gagang corak

    Tas kertas Kraft coklat nganggo gagang corak

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas kertas Kraft coklat nganggo gagang corak Kertas kertas nganggo gagang , dicithak nganggo desain lan logo sampeyan dhewe sing digunakake kanggo paket hadiah perhiasan / perhiasan. Tas kertas coklat , kanthi percetakan nutup kerugian kanthi warna CMYK kanthi laminasi matt ing permukaan. Twist kraft paper bag ,...

    Hubungi Saiki

  • Kantong kertas blanja sing bisa digunakake maneh

    Kantong kertas blanja sing bisa digunakake maneh

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kantong kertas blanja sing bisa digunakake maneh Kertas kertas pengantin mewah , dicithak nganggo desain lan logo dhewe sing digunakake kanggo paket pernikahan / perhiasan omah. Tas kertas sing bisa digunakake kanthi percetakan nutup kerugian kanthi warna CMYK kanthi laminasi matt ing permukaan. Blanja kertas wedding...

    Hubungi Saiki

  • Kertas kertas hiasan sing digawe khusus

    Kertas kertas hiasan sing digawe khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas kertas hiasan sing digawe khusus Kertas kertas sing digawe khusus , dicithak nganggo desain lan logo dhewe sing digunakake kanggo paket pernikahan / perhiasan omah. Kertas kertas blanja sing digawe khusus , kanthi percetakan nutup kerugian kanthi warna CMYK kanthi laminasi matt ing permukaan. Tas kertas...

    Hubungi Saiki

  • Bag kertas kertas gawenan tangan sing apik

    Bag kertas kertas gawenan tangan sing apik

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Bag kertas kertas gawenan tangan sing apik Kertas kertas gawenan tangan sing apik , dicithak nganggo desain lan logo dhewe sing digunakake kanggo paket pernikahan / perhiasan omah. Kertas kertas gawenan tangan sing apik , kanthi percetakan nutup kerugian kanthi warna CMYK kanthi laminasi matt ing permukaan. Kertas...

    Hubungi Saiki

  • Kunci manten sing digawe lempitan saka kertas kertas

    Kunci manten sing digawe lempitan saka kertas kertas

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kunci manten sing digawe lempitan saka kertas kertas Kertas kertas pakaian sing bisa dilipat mewah , dicithak kanthi desain lan logo dhewe sing digunakake kanggo kemasan hadiah / kemasan pernikahan. Kertas kertas klambi mewah , kanthi percetakan nutup kerugian kanthi warna CMYK kanthi laminasi matt ing permukaan....

    Hubungi Saiki

  • Tas Bag Kertas Kertas Bagus sing apik Kualitas

    Tas Bag Kertas Kertas Bagus sing apik Kualitas

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas hadiah kertas kertas mewah sing apik banget Kertu hadiah kertas cilik dikempalken kanggo aksesoris perhiasan lan hadiah, bag saka bahan kertas yaiku 190gsm, ing njaba yaiku lamina kanthi warna sing dicithak. ing njero kertas putih. yen sampeyan nggunakake tas hadiah cilik iki karo hadiah kanggo kancamu, yakin yen...

    Hubungi Saiki

  • Percetakan bag kertas gaya khas

    Percetakan bag kertas gaya khas

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Percetakan bag kertas gaya khas Percetakan kantong kertas gaya gaya khusus sing bentuke khas, digunakake kanggo sandhangan, sepatu, produk dll, sampeyan bakal katon produk sing apik saka tas, kabeh wong kaya bungkus tas busana sing apik, uga kita bisa nggawe desain sing beda, gaya warna, yen sampeyan pengin nambah tas...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan