Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922

Cosmetic Box - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Cosmetic Box)

  • Paket kothak tabung kosmetik kothak khusus

    Paket kothak tabung kosmetik kothak khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Paket kothak tabung kosmetik kothak khusus Kothak kosmetik kertas, kualitas dhuwur lan bahan apik kanggo bungkusan kosmetik. Kothak tabung bunder, bungkusan khusus duwe daya tarik khusus. Kothak kemasan kosmetik, ora bakal ana gaya. Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur goleki Li Yang Printing,...

    Hubungi Saiki

  • Desain Nyithak Box Kosmetik Fashion kanthi Lid

    Desain Nyithak Box Kosmetik Fashion kanthi Lid

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Desain Nyithak Box Kosmetik Fashion kanthi Lid Percetakan Kothak Kosmetik, kothak kosmetik sing digawe khusus, nyithak kothak kosmetik. Kothak Kemasan Kosmetik, kemasan kosmetik kanthi logo khusus lan logo khusus. Desain Kothak Kosmetik, kothak karton kanthi tutup kanggo bungkusan

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan kertas kosmetik murah kanthi finishing

    Kothak kemasan kertas kosmetik murah kanthi finishing

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kertas kosmetik murah kanthi finishing Kothak kosmetik kertas, kothak tverse kanggo kosmetik. Kothak kemasan kosmetik, kothak kosmetik sing murah nanging mewah karo stamping UV lan perak. Kothak kosmetik sing murah, jimat biaya lan entuk kothak kemasan sing cocog. Pengin produk kualitas apik kanthi rega...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kertas kosmetik panas nganggo jendela PVC

    Kothak kertas kosmetik panas nganggo jendela PVC

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kertas kosmetik panas nganggo jendela PVC Kothak hadiah kosmetik, kothak kosmetik kertas, bahan lan cetak berkualitas tinggi. Kothak kemasan kosmetik, kothak kanggo kosmetik bungkusan minangka hadiah. Kothak nganggo PVC, kothak murah karo jendela PVC, apik lan gampang digawa, bisa mripat pelanggan. Pengin...

    Hubungi Saiki

  • Kothak wangi kothak kemasan kosmetik sing apik

    Kothak wangi kothak kemasan kosmetik sing apik

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 3000000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak wangi kothak kemasan kosmetik sing apik Kothak wangi kertas, kanthi cetak berkualitas tinggi, warna CMYK utawa pantone minangka pilihan sampeyan Kothak karton sing kaku bakal nglindhungi kaca botol Kothak kemasan minyak wangi sing mewah, ora bakal ana gaya maneh. Produk Liyang Paper co., Ltd yaiku pabrik pabrik...

    Hubungi Saiki

  • Kotak ngisor kothak hadiah kosmetik bungkus

    Kotak ngisor kothak hadiah kosmetik bungkus

    • Brand: LY

    • Packaging: miturut syarat klien

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kotak ngisor kothak hadiah kosmetik bungkus Kothak ngisor sworo seru, rega murah kanthi kualitas tinggi, mesthi dadi pilihan sing apik. Kothak kertas kosmetik, kothak hadiah kanggo kemasan kosmetik, apik banget lan apik. Kothak kosmetik kertas, kothak kosmetik nganggo jendhela, bisa nuduhake bagean saka produk...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kertas kosmetik murah siji kosmetik

    Kothak kertas kosmetik murah siji kosmetik

    • Brand: LY

    • Packaging: miturut syarat klien

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kertas kosmetik murah siji kosmetik Kothak siji kosmetik, kothak kosmetik kanthi log dicithak, kebak fitur perusahaan sampeyan. Kothak khusus kosmetik, ukuran lan desain khusus kanthi laminasi nggilap, kelas dhuwur nanging murah regane. Kothak kosmetik kertas, kothak ngisor sworo seru, regane murah kanthi...

    Hubungi Saiki

  • kothak hadiah kertas bunder kanggo bungkusan perawatan pribadi

    kothak hadiah kertas bunder kanggo bungkusan perawatan pribadi

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak hadiah kertas bunder kanggo bungkusan perawatan pribadi kothak kemasan perawatan pribadi , percetakan desain cucstom kualitas apik kanggo bungkusan pribadi. kothak perawatan pribadi ana ing gaya kothak bunder kanthi percetakan logo perusahaan dhewe sing digunakake kanggo paket hadiah personel care Apik banget,...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan kosmetik sing rusak kanthi jendela sing jelas

    Kothak kemasan kosmetik sing rusak kanthi jendela sing jelas

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kosmetik sing rusak kanthi jendela sing jelas Kothak kosmetik sing dipasang, kothak corrugated kanthi logo sing dicithak, berkualitas tinggi. Kothak kosmetik kanthi jendela, kothak bungkusan kosmetik, kanthi jendela PVC, bisa nuduhake produk sampeyan kanthi becik. Kothak paket kosmetik, kothak kertas...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah karton kosmetik nganggo logo

    Kothak hadiah karton kosmetik nganggo logo

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah karton kosmetik nganggo logo Kothak karton kosmetik, kothak kemasan kertas nganggo logo foil panas, sederhana lan elegan . Kothak kosmetik hadiah, kothak kosmetik kertas kanthi sisipan, kualitas kanggo bungkus produk . Kothak hadiah kemasan, kothak hadiah kosmetik, kanthi logo sing dicithak lan desain...

    Hubungi Saiki

  • Kothak laci hadiah kosmetik putih

    Kothak laci hadiah kosmetik putih

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak laci hadiah kosmetik putih Kothak laci kosmetik, kothak kosmetik putih tanpa cetakan, prasaja nanging elegan . Kothak laci putih, kothak laci hadiah kanggo kemasan kosmetik, karton berkualitas tinggi . Kothak laci paket hadiah, kothak bungkusan hadiah, kothak laci kanthi gagang, desain khusus . Pengin produk...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan kosmetik karton khusus kanthi tutup

    Kothak kemasan kosmetik karton khusus kanthi tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kosmetik karton khusus kanthi tutup Kothak Kosmetik Kardus, kothak kemasan kosmetik kanthi tutup . Kothak Kosmetik Khusus, kertas khusus kanthi logo dicithak lan warna kertas seni dicithak, kualitas apik lan apik. Kothak Kosmetik nganggo Sisip, kothak kosmetik bungkusan hadiah karo sisipan busa . Pengin...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kertas kosmetik murah kanthi logo

    Kothak kertas kosmetik murah kanthi logo

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kertas kosmetik murah kanthi logo Kothak hadiah kertas kosmetik, kemasan kothak kosmetik, murah lan berkualitas tinggi . Kothak kemasan skincare, kemasan produk skincare, kanthi logo dicithak, lengkap fitur sampeyan. Kothak kemasan kosmetik murah, logo prasaja dicithak nanging apik . Pengin produk kualitas apik...

    Hubungi Saiki

  • kothak kemasan kertas kaca kosmetik khusus

    kothak kemasan kertas kaca kosmetik khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kertas kosmetik kustom Kothak kemasan bulu mata , gaya kothak gaya mewah kanggo kemasan bulu mata Kothak kertas kaca mata , kothak karton sing kaku nganggo percetakan logo sampeyan kanggo bungkus tlapukan Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur goleki Li Yang Printing, Kita setya...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kosmetik hadiah laci khusus

    Kothak kosmetik hadiah laci khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kosmetik hadiah laci khusus Kothak kemasan laci kosmetik, kothak kosmetik nganggo sisipan, berkualitas tinggi . Kothak hadiah laci, kertas khusus, emas lan salaka, sumunar lan busana. Kothak kosmetik laci, kothak kemasan kosmetik hadiah, wétan kanggo mbukak lan desain khusus . Pengin produk kualitas apik kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Kothak laci hadiah hadiah kemasan kosmetik

    Kothak laci hadiah hadiah kemasan kosmetik

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak laci hadiah hadiah kemasan kosmetik Kothak kemasan hadiah kosmetik, kemasan kothak kosmetik, kothak laci kothak hadiah . Kothak laci hadiah perhiasan, kothak perhiasan nganggo sutra, logo lan desain khusus sing dicithak. Kothak laci produk, kualitas apik kanggo kemasan produk, rega murah lan fashion . Pengin...

    Hubungi Saiki

  • Kothak siji kosmetik bungkusan bungkusan murah

    Kothak siji kosmetik bungkusan bungkusan murah

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak siji kosmetik bungkusan bungkusan murah Kothak siji kosmetik, kothak kosmetik hadiah kanthi logo sing dicithak. Kothak kosmetik sing murah, kothak kosmetik kemasan, regane murah kanthi berkualitas tinggi. Kemasan kothak kosmetik, ukuran sing disesuaikan lan desain kanthi laminasi sing nggilap, katon gaya....

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan kosmetik murah kanthi logo

    Kothak kemasan kosmetik murah kanthi logo

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kosmetik murah kanthi logo Kothak kemasan kertas sing murah, kothak kemasan kosmetik laminasi nggilap. Kothak kemasan kosmetik, kothak vosmetik hadiah, berkualitas kanthi rega murah. Kertas kothak kertas, kothak kosmetik hadiah nganggo logo, ukuran lan desain sing cocog, lengkap karo fitur sampeyan....

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton eyelash kaku nganggo tray

    Kothak karton eyelash kaku nganggo tray

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton eyelash kaku nganggo tray Kothak karton bulu mata , gaya kothak sing mewah buku kanggo kemasan bulu mata kothak karton kanggo bungkus tlapukan, kothak karton sing kaku nganggo percetakan logo sampeyan kanggo bungkus tlapukan kothak kacamata bolak kanthi warna lengkap kanthi tray kanggo kemul bulu mata...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah kosmetik panganan murah

    Kothak hadiah kosmetik panganan murah

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah kosmetik panganan murah Kothak panganan kertas, kothak kemasan panganan kanthi logo dicithak lan finishing. Kothak kemasan panganan, kothak kemasan kosmetik, kothak bungkusan murah kanggo produk. Kothak hadiah produk, kothak hadiah kanggo kemasan produk, kualitas apik lan apik. Pengin produk kualitas...

    Hubungi Saiki

  • Kothak bungkus tabung kertas bunder kertas bunder

    Kothak bungkus tabung kertas bunder kertas bunder

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 3000000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak bungkus tabung kertas bunder kertas bunder kothak kertas wangi , kanthi cetak berkualitas tinggi, warna CMYK utawa pantone minangka pilihan sampeyan Kothak wangi bunder sing mewah, kothak karton sing kaku bakal nglindhungi kaca botol Kothak wangi gaya kothak wangi sing populer kanggo paket wangi sampeyan Li...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan hadiah kosmetik kanthi logo sing dicithak

    Kothak kemasan hadiah kosmetik kanthi logo sing dicithak

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan hadiah kosmetik kanthi logo sing dicithak Kothak kosmetik dicithak, kemasan kothak kosmetik.hasil kualitas apik, katon mewah. Hadiah kosmetik sing dicithak, kothak kemasan hadiah kanggo kosmetik, kanthi logo dicithak. Kemasan kothak kosmetik, bahan kelas apik kanthi rega sing luwih murah, sing cocog...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah kosmetik murah kanthi logo

    Kothak hadiah kosmetik murah kanthi logo

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah kosmetik murah kanthi logo Kothak kosmetik murah, kothak coametic kertas kanthi logo blok emas, kemewahan lan busana . Kothak kemasan kosmetik hadiah, kothak hadiah, kothak produk kemasan, berkualitas tinggi. Kothak kosmetik kertas, kothak kemasan kosmetik, rega murah lan kelas sing apik . Produk Liyang...

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton hadiah bingkisan nganggo pita

    Kothak karton hadiah bingkisan nganggo pita

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton hadiah bingkisan nganggo pita Kothak kemasan hadiah, kothak kemasan produk, kualitas sing murah lan murah . Kothak hadiah kanthi pita, bungkus kothak hadiah, pita tansah mripate wong. Kothak produk kemasan, ukuran lan desain sing disesuaikan, manawa sampeyan bakal seneng karo dheweke . Produk Liyang...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan