Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922

Custom Printed Box - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Custom Printed Box)

  • Kotak hadiah bingkisan kaca kanthi warna perak

    Kotak hadiah bingkisan kaca kanthi warna perak

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kotak hadiah bingkisan kaca kanthi warna perak Kothak kotak sunglasses, kothak sing apik bisa dadi kemasan hadiah, apik lan bersinar. Kothak kacamata perak, kanthi stamping perak, kothak kasebut luwih narik. Kothak kemasan kanggo kacamata, kothak kacamata, bungkus produk sampeyan dhewe. Pengin produk kualitas apik...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan kosmetik karton khusus kanthi tutup

    Kothak kemasan kosmetik karton khusus kanthi tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kosmetik karton khusus kanthi tutup Kothak Kosmetik Kardus, kothak kemasan kosmetik kanthi tutup . Kothak Kosmetik Khusus, kertas khusus kanthi logo dicithak lan warna kertas seni dicithak, kualitas apik lan apik. Kothak Kosmetik nganggo Sisip, kothak kosmetik bungkusan hadiah karo sisipan busa . Pengin...

    Hubungi Saiki

  • Kothak laci kemasan hadiah kertas nganggo jendela

    Kothak laci kemasan hadiah kertas nganggo jendela

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak laci kemasan hadiah kertas nganggo jendela Kertas kertas laci, kothak tucker kanthi tutup laci kothak ing njaba, desain khusus. Kertas kertas nganggo jendela, kothak nganggo jendela PVC, bisa nuduhake produk kanthi becik. Kothak laci kertas Custom, printing kualitas lan materi, kanthi logo sampeyan dicithak,...

    Hubungi Saiki

  • Kertas Kaca Eyeshadow Custom Custom

    Kertas Kaca Eyeshadow Custom Custom

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 1000000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas Kaca Eyeshadow Custom Custom Kothak khusus desain kertas bunder desain kosong kanggo bungkus eyeshadow bubuk. Tembok kertas ketebalan 1mm kanthi tutup lan lapisan kertas kertas silinder kertas rong lapisan. Kothak ndhuwur lan ngisor sikut bisa ditindakake kanthi mesin lan cepet. Laminasi nggilap anti banyu...

    Hubungi Saiki

  • Kothak Piranti Kothak Piranti Logo Custom

    Kothak Piranti Kothak Piranti Logo Custom

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 1000000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak Piranti Kothak Piranti Logo Custom Kothak karton bunder kanthi desain tutup kanggo kemasan lilin. Cithakan kothak lilin kanthi warna putih lan oranye. Dinding kertas ketebalan 1mm kanthi tutup lan dhasar papan kertas lapisan loro bakal cukup kuwat kanggo nyekel lilin. Produk Liyang Paper co., Ltd yaiku pabrik...

    Hubungi Saiki

  • Kertas Bunder Kraft Tube Box Kraft

    Kertas Bunder Kraft Tube Box Kraft

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas Bunder Kraft Tube Box Kraft Paket kothak kertu karton kothak khusus kraft puteran kardus Kothak bunder tabung kothak kothak lemari sing apik banget Liyang Paper Products Co, Ltd sing ana ing kutha Dongguan, sing duwe pengalaman profesional 20 taun ing percetakan kertas lan lapangan kemasan. Spesialisasi ing...

    Hubungi Saiki

  • Kothak Karet Nyithak Kustom Custom karo Divider

    Kothak Karet Nyithak Kustom Custom karo Divider

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak Karet Nyithak Kustom Custom karo Divider Kothak kemasan karton kilang khusus kanthi gagang Kertas kertas lempitan kertas karton magnetik khusus sing apik Kothak kertas karton cetak pita karton apik Liyang Paper Products Co, Ltd sing ana ing kutha Dongguan, sing duwe pengalaman profesional 20 taun ing percetakan...

    Hubungi Saiki

  • Kothak Kertas Ireng Kertas Ireng Custom sing Gampang

    Kothak Kertas Ireng Kertas Ireng Custom sing Gampang

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak Kertas Ireng Kertas Ireng Custom sing Gampang Kabeh kothak karton sing bisa dicithak kanthi matte ireng kanthi penutupan magnet Kothak layang kertas pengiriman sing bisa digunakake Kothak kemasan printing label Produsen khusus Liyang Paper Products Co, Ltd sing ana ing kutha Dongguan, sing duwe pengalaman...

    Hubungi Saiki

  • Kertu Kertas Kertas Ireng Custom karo sisipan busa

    Kertu Kertas Kertas Ireng Custom karo sisipan busa

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertu Kertas Kertas Ireng Custom karo sisipan busa Grosir kothak hadiah kemasan kertas magnetik ireng Pabrik kothak hadiah karton kertas karton ireng khusus kanthi sisipan busa Kothak hadiah kertas karton khusus kanthi tutup Liyang Paper Products Co, Ltd sing ana ing kutha Dongguan, sing duwe pengalaman profesional 20...

    Hubungi Saiki

  • Box Drawer Box Drawing Desain Custom kanggo didol

    Box Drawer Box Drawing Desain Custom kanggo didol

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Box Drawer Box Drawing Desain Custom kanggo didol Kothak gambar seni sing dicithak khusus kanggo laci karo laci Kothak hadiah Kertu Daur-ulang kanggo kemul jeroan OEM kothak wadhah jero ruangan OEM nganggo lengan kertas Liyang Paper Products Co, Ltd sing ana ing kutha Dongguan, sing duwe pengalaman profesional 20 taun...

    Hubungi Saiki

  • Grosir Box Lilin Pencet Grosir Custom Grosir

    Grosir Box Lilin Pencet Grosir Custom Grosir

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Grosir Box Lilin Pencet Grosir Custom Grosir Kothak lilin mewah banget migunani kanggo kemasan lilin. Kothak lilin sing apik perlu nalika sampeyan pengin mbungkus lilin kasebut minangka hadiah kanggo kanca-kanca. Ing njaba kothak kasebut, kita bisa nyithak logo sampeyan utawa tembung khusus liyane. Sampeyan cukup...

    Hubungi Saiki

  • Tag label Label Custom Bag Tag karo logo

    Tag label Label Custom Bag Tag karo logo

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tag label Label Custom Bag Tag karo logo Tag kertas materi kertu ireng sing berkualitas tinggi karo grommet. Tag hang yaiku dicithak mewah nganggo logo UV. Bakal nggawe produk luwih apik lan elegan. Iki minangka label kertas sing apik kanggo jins, sepatu, tas, lan produk liyane. Kasedhiya: rega cukup, wektu produksi...

    Hubungi Saiki

  • Pratelan Box Pakaian jeroan Kertas Kertas Custom Printed

    Pratelan Box Pakaian jeroan Kertas Kertas Custom Printed

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Pratelan Box Pakaian jeroan Kertas Kertas Custom Printed Iki minangka kothak gawenan tangan kanthi dicithak logo merek sampeyan. Desain jeroan wanita ganti. Napa ora nggawe kothak kemasan sing menarik kanggo nggawe luwih apik? Lan ya, iku bakal ditindakake pabrik kita. Mung ngirim desain lan kita nggawe kothak kemasan...

    Hubungi Saiki

  • Kothak Natal Natal Gift Gift Box karo Jendhela

    Kothak Natal Natal Gift Gift Box karo Jendhela

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak Natal Natal Gift Gift Box karo Jendhela Wayahe nyiyapake hadiah lan bungkusan kanggo Dina Natal Natal. Produsen Liyang nyedhiyakake kotak kothak kemasan Natal. Bentenipun kalebet wujud wit, persegi panjang, persegi, bentuk hexagon. Kabeh kothak duwe tutup PVC transparan ing ndhuwur. Kita bisa nggawe percetakan...

    Hubungi Saiki

  • Pembungkusan Palette Pink Eyeshadow Pink sing apik logo Custom

    Pembungkusan Palette Pink Eyeshadow Pink sing apik logo Custom

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Pembungkusan Palette Pink Eyeshadow Pink sing apik logo Custom Palet dandanan iki minangka desain paling anyar kanggo kemasan eyeshadow. Iki duwe laci geser cilik ing sisih palet, saengga bisa nyiram panci luwih cepet. Palet jambon wutuh katon apik lan apik. Kita bisa nggawe logo khusus miturut desain sampeyan. Kajaba...

    Hubungi Saiki

  • Kontainer Kopi Morphe Eyeshadow Palette Custom

    Kontainer Kopi Morphe Eyeshadow Palette Custom

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kontemporer Palette Kemasan Kalung Morphe Matte Custom Kasus palette eyeshadow digawe saka kertas glitter sing apik lan bahan greyboard kekandelan 2mm. Iku cukup migunani kanggo kemasan eyeshadow . We welcome ukuran lan print khusus . Uga, kita bisa nambah jendela utawa jendhela sing jelas babagan kasus palet...

    Hubungi Saiki

  • Kertu Panyimpen Magnetik Kertu Foldable Box Box Gift Gift Box

    Kertu Panyimpen Magnetik Kertu Foldable Box Box Gift Gift Box

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertu Panyimpen Magnetik Kertu Foldable Box Box Gift Gift Box Iku multi-fungsi lan panas hadiah sale kothak b ecause desain collapsible iki, kang apik kanggo nyimpen papan kapal lan ngurangi biaya pengiriman. Kothak punika CMYK printing nang njaba. Bahan kertas sing kita tuku iku premium lan kualitas apik. Yen...

    Hubungi Saiki

  • Kothak perhiasan laci Printed Custom kanggo Perhiasan

    Kothak perhiasan laci Printed Custom kanggo Perhiasan

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak perhiasan laci Printed Custom kanggo Perhiasan kothak laci yaiku kertu ireng nganggo logo foil emas, kertas 2mm, busa ireng kanggo nyekel perhiasan minangka insert. nalika mbukak Kothak, sampeyan bakal bisa ndeleng perhiasan sing ayu, yen sampeyan pengin nambah kothak perhiasan mewah kanggo produk sampeyan,...

    Hubungi Saiki

  • Panyimpen kothak Sepatu Tukang Kasut Custom karo Logo

    Panyimpen kothak Sepatu Tukang Kasut Custom karo Logo

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 1000000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Panyimpen kothak Sepatu Tukang Kasut Custom karo Logo Kotak Sepatu jinis laci sing digawe saka kertas kraft coklat apik + bahan corrugate sing ketebalan kira-kira 2-3mm ; Kothak Sepatu Custom karo logo Putih lan desain layar sutra desain. Panyimpen kothak sepatu bahan kertas sing kuwat karo desain lan dhasar kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Kertas Paket Kertas Custom kanthi Penutup Magnetik

    Kertas Paket Kertas Custom kanthi Penutup Magnetik

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas Paket Kertas Custom kanthi Penutup Magnetik Kertu Kertas Penutupan Magnetik Custom digawe nganggo kertas sing apik, kita bisa nyithak logo perusahaan ing ndhuwur. Iki minangka kothak kemasan magnet kanthi desain pambukaan tengah, cocog kanggo kosmetik, minyak wangi, paket hadiah. Kita bisa nggawe kothak kaya...

    Hubungi Saiki

  • Logo Custom Box Gedung Beludru gedhe Box Abang

    Logo Custom Box Gedung Beludru gedhe Box Abang

    • Brand: LY

    • Packaging: K = K ngimpor & ekspor karton corrugated standar

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Logo Custom Box Gedung Beludru gedhe Box Abang Kothak kembang beludru kanthi desain kothak Lid lan Base kanggo bungkusan mawar & kembang; Tutup lan jinis kothak dhasar kaya topi uga nyebat kothak kuping, kanggo bungkus kembang uga nyebat kothak topi kembang:) 31x31x24 cm Kothak hadiah beludru gedhe Kertas warna...

    Hubungi Saiki

  • Box Emas Magnetik Rose Emas karo Ribbon

    Box Emas Magnetik Rose Emas karo Ribbon

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Box Emas Magnetik Rose Emas karo Ribbon Kothak lempitan Magnetik dicithak khusus digawe saka kertas kertas mawar emas ditutupi bisa dibungkus; Kothak hadiah lempitan kanthi pita cedhak kanggo bungkusan hadiah Natal; Kothak hadiah natal natal hiasan kanthi lumahing laminasi matte bledug; Kothak lipat Magnetik bisa...

    Hubungi Saiki

  • Kertas Paket Kertas Ireng Matte Custom karo Window

    Kertas Paket Kertas Ireng Matte Custom karo Window

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas Paket Kertas Ireng Matte Custom karo Window Ana PVC transparan sing cetha ing sisih ndhuwur tutup kanggo nuduhake produk ing kothak jendela khusus. Kemasan kothak jendela percetakan matte ireng cocok kanggo kosmetik, kacamata, alat, tlapukan, hadiah, jam tangan, bungkusan coklat. Akeh pelanggan kaya kothak...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kembang karton sing digawe saka Custom karo genggaman tali

    Kothak kembang karton sing digawe saka Custom karo genggaman tali

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Putaran Kothak Kembang karton sing digawe khusus kanthi gagang tali kothak kembang bunder yaiku 5 warna kanthi lamina matt, kertas 2mm, gagang tali 0.5cm. nalika mbukak Kothak, sampeyan bakal bisa ndeleng kembang sing wis disimpen kanthi apik, yen sampeyan pengin nambah kothak kembang sing mewah kanggo produk...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan