Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922

Custom Printed Box - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Custom Printed Box)

  • Kotak hadiah bingkisan kaca kanthi warna perak

    Kotak hadiah bingkisan kaca kanthi warna perak

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kotak hadiah bingkisan kaca kanthi warna perak Kothak kotak sunglasses, kothak sing apik bisa dadi kemasan hadiah, apik lan bersinar. Kothak kacamata perak, kanthi stamping perak, kothak kasebut luwih narik. Kothak kemasan kanggo kacamata, kothak kacamata, bungkus produk sampeyan dhewe. Pengin produk kualitas apik...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan kosmetik karton khusus kanthi tutup

    Kothak kemasan kosmetik karton khusus kanthi tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kosmetik karton khusus kanthi tutup Kothak Kosmetik Kardus, kothak kemasan kosmetik kanthi tutup . Kothak Kosmetik Khusus, kertas khusus kanthi logo dicithak lan warna kertas seni dicithak, kualitas apik lan apik. Kothak Kosmetik nganggo Sisip, kothak kosmetik bungkusan hadiah karo sisipan busa . Pengin...

    Hubungi Saiki

  • Kothak laci kemasan hadiah kertas nganggo jendela

    Kothak laci kemasan hadiah kertas nganggo jendela

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak laci kemasan hadiah kertas nganggo jendela Kertas kertas laci, kothak tucker kanthi tutup laci kothak ing njaba, desain khusus. Kertas kertas nganggo jendela, kothak nganggo jendela PVC, bisa nuduhake produk kanthi becik. Kothak laci kertas Custom, printing kualitas lan materi, kanthi logo sampeyan dicithak,...

    Hubungi Saiki

  • kothak kemasan produk kesehatan magnetik kustom nganggo EVA

    kothak kemasan produk kesehatan magnetik kustom nganggo EVA

    • Brand: LY

    • Packaging: dikemas dadi karton ekspor bergelombang A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak kemasan produk kesehatan magnetik kustom nganggo EVA Kothak iki minangka kothak lempitan magnetik tradisional, insert busa EVA bisa nglindhungi produk sampeyan kanthi apik, sampeyan ora perlu kuwatir karusakan nalika transportasi. Ukuran, warna lan pola sampeyan pas, sampeyan bisa nyukupi sarat sampeyan. Liyang...

    Hubungi Saiki

  • Aksesoris Rambut Setelan Rambut Anak-anak Kotak Hadiah Natal

    Aksesoris Rambut Setelan Rambut Anak-anak Kotak Hadiah Natal

    • Brand: LY

    • Packaging: dikemas dadi karton ekspor bergelombang A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Aksesoris Rambut Setelan Rambut Anak-anak Kotak Hadiah Natal Kustom Grosir Kemasan Kardus Kertas Hadiah Box Anak-anak Rambut Ritsleting Aksesoris Rambut Gadis Kid Natal Set Kothak. Persiapan paling apik kanggo Natal.

    Hubungi Saiki

  • Nyetel Brosur A5 warna Sadel Custom

    Nyetel Brosur A5 warna Sadel Custom

    • Brand: LY

    • Packaging: K = K karton kertu kertu bergelombang kanggo pengepakan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Nyetel Brosur A5 warna Sadel Custom kita bisa nyithak katalog, buklet, brosur lsp. kaca kasebut kalebu sampulane cocog karo desain sampeyan, sampul bisa laminasi matt utawa glossy, utawa logo nambah emboss, deboss, stamping foil emas / perak lsp. Produk Liyang Paper co., Ltd minangka perusahaan pabrik lan perdagangan...

    Hubungi Saiki

  • Paket Circle Cardboard Luxury Packing Gift Box

    Paket Circle Cardboard Luxury Packing Gift Box

    • Brand: LY

    • Packaging: K = K karton kertu kertu bergelombang kanggo pengepakan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Paket Circle Cardboard Luxury Packing Gift Box Werna warna kothak kuning bunder, digunakake kanggo pesta shower bayi anyar, yen sampeyan pengin gaya kothak liyane, aja bebas hubungi aku, yen sampeyan kepengin ngerti luwih akeh, pls aja ragu-ragu ngubungi aku. Produk Liyang Paper co., Ltd minangka perusahaan pabrik lan...

    Hubungi Saiki

  • Cylinder Cardboard Kertas Wiski Box Tube Tabung Kaca Gelas Anggur kanggo Kemasan Botol

    Cylinder Cardboard Kertas Wiski Box Tube Tabung Kaca Gelas Anggur kanggo Kemasan Botol

    • Brand: LY

    • Packaging: K = K karton kertu kertu bergelombang kanggo pengepakan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Cylinder Cardboard Kertas Wiski Box Tube Tabung Kaca Gelas Anggur kanggo Kemasan Botol kothak kothak khusus anggur ing jinis tabung karton silinder, tutup kurva karo malaikat bevel, sampeyan bisa nyelehake kertas tekstur sing beda utawa nyithak warna desain sing beda. Produk Liyang Paper co., Ltd minangka perusahaan...

    Hubungi Saiki

  • Kothak Kemasan Kosmetik Custom Logo Mewah

    Kothak Kemasan Kosmetik Custom Logo Mewah

    • Brand: LY

    • Packaging: dikemas dadi karton ekspor bergelombang A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak Kemasan Kosmetik Custom Logo Mewah Kothak hadiah karton kertas putih digawe saka kertas putih ditutupi plus greyboard 2mm kanggo kemasan produk kosmetik; Kothak Kemasan Kertas logo mewah kanthi foil perunggu; Kothak kemasan logo Bronzing ambruk desain bisa dilipat kanggo ngirit volume lan muatan; Kothak kemasan...

    Hubungi Saiki

  • Apik banget hadiah squarebox hadiah kuning Natal

    Apik banget hadiah squarebox hadiah kuning Natal

    • Brand: LY

    • Packaging: dikemas dadi karton ekspor bergelombang A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Desain mewah nyithak kothak kemasan hadiah kuning cilik kanggo kemasan kothak hadiah Natal Kothak lan tutup kothak iki wernane beda, digunakake kanggo bocah-bocah sajrone festival, ing njero bisa diwenehi permen, dolanan, apel lan liya-liyane, utawa sampeyan bisa uga minangka k

    Hubungi Saiki

  • Grosir Grosir Logo Eceran Printed Lilin Bunder Mewah

    Grosir Grosir Logo Eceran Printed Lilin Bunder Mewah

    • Brand: LY

    • Packaging: K = K karton kertu kertu bergelombang kanggo pengepakan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Grosir Grosir Logo Eceran Printed Lilin Bunder Mewah saka njaba kothak bunder sing klasik lan elegan, njaba kertas ijo kanggo nyithak pola emas nggawe kothak kabeh spail kaya alas ijo uga rumangsa musim panas, yen sampeyan kepengin ngerti luwih akeh, pls bebas ngubungi aku. Produk Liyang Paper co., Ltd minangka...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah Baby Shower Round Baby Shower Box

    Kothak hadiah Baby Shower Round Baby Shower Box

    • Brand: LY

    • Packaging: K = K karton kertu kertu bergelombang kanggo pengepakan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah Baby Shower Round Baby Shower Box kothak bunder sing apik banget minangka kothak hadiah, digunakake kanggo pesta shower bayi, sampeyan bisa menehi warna tresna lan desain nulis sawetara tembung ucapan, uga kothak cyliinder bisa digunakake kanthi kosmetik yen sampeyan seneng, yen sampeyan kepengin ngerti...

    Hubungi Saiki

  • Tas kertas marmer perhiasan mewah abu-abu Custom Gift

    Tas kertas marmer perhiasan mewah abu-abu Custom Gift

    • Brand: LY

    • Packaging: dikemas dadi karton ekspor bergelombang A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas kertas marmer perhiasan mewah abu-abu Custom Gift Kertas marbel abu-abu digawe saka tas kertas, digunakake kanggo perhiasan, blanja, desain sederhana nganggo logo foil perak, warna abu-abu klasik ing salawas-lawase, tali kasebut katun pungkasan, kaya ngirit biaya, kabeh desain penting, aku bisa nggawa tas dadi...

    Hubungi Saiki

  • caja reloj Packaging Custom Logo Magnetic Watch Box

    caja reloj Packaging Custom Logo Magnetic Watch Box

    • Brand: LY

    • Packaging: dikemas menyang karton ekspor bergelombang K = K utawa miturut kebutuhan spesifik pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    caja reloj Packaging Custom Logo Magnetic Watch Box Kotak Jam Mewah digawe saka kertas ireng tutul lan karton ireng sing alus kanthi insert EVA lan beludru ireng; Desain tutup Magnetik Elegante Ireng Kothak kanggo mbukak lan nutup sing luwih gampang; Kotak Magnet Close Magnet kanthi insert beludru ireng dhuwur kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Laci Logo Kustom Black Box Watch Box Packaging

    Laci Logo Kustom Black Box Watch Box Packaging

    • Brand: LY

    • Packaging: dikemas menyang karton ekspor bergelombang K = K utawa miturut kebutuhan spesifik pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Laci Logo Kustom Black Box Watch Box Packaging Kotak Jam Mewah digawe saka tekstur kertas ireng kertas lan karton kanthi insert EVA lan beludru ireng; Struktur kothak laci kothak Elegante Black Paper Watch kanthi logo nganggo emas panas; Kothak jam tangan logo kustom matte stamping foil panas. Kotak Watch Kertas iki...

    Hubungi Saiki

  • Kemasan Amplop Coklat Coklat Custom Kanthi Seal Press

    Kemasan Amplop Coklat Coklat Custom Kanthi Seal Press

    • Brand: LY

    • Packaging: dikemas dadi karton ekspor bergelombang A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kemasan Amplop Coklat Coklat Custom Kanthi Seal Press Kustom Foil Gold Stamping Print Box Gift Packaging Envelope Chocolate Wedding Kanthi Seal Press. Lan kabeh produk kami disesuaikan, bisa memenuhi syarat sampeyan. Ana pitakon, hubungi kita :) Liyang Paper Products Co., Ltd,

    Hubungi Saiki

  • Tas Kertas Blanja Putih Printed Kustom Kanthi Gagang

    Tas Kertas Blanja Putih Printed Kustom Kanthi Gagang

    • Brand: LY

    • Packaging: dikemas dadi karton ekspor bergelombang A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas Kertas Blanja Putih Printed Kustom Kanthi Gagang Kantong blanja digunakake kanggo kothak kemasan teh, bakal nggawe 2 lapisan nglindhungi produk tèh saka kerusakan, nalika sampeyan ngunjungi kanca sing bisa nggawa hadiah kasebut, tas kertas nggunakake kertas dilapisi lan cetak digital, warna lan pola kasebut jelas...

    Hubungi Saiki

  • Laci Lengan Geser Kustom Bow Tie Box

    Laci Lengan Geser Kustom Bow Tie Box

    • Brand: LY

    • Packaging: dikemas menyang karton ekspor bergelombang K = K utawa miturut kebutuhan spesifik pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Laci Lengan Geser Custom Bow Tie Box Kustom Bow Tie Box, kothak kemasan bow bowing kanthi desain khusus. Kothak kanggo Ikatan, kemasan kothak dasi, logo lan warna sing dicithak khusus, bakal cocog karo kebutuhan sampeyan. Sliding Bow Tie Box, kothak laci kanggo dasi busur, kothak geser nganggo laci, gampang dibukak.

    Hubungi Saiki

  • Ngatur Box Gift Tube Box Box Pen

    Ngatur Box Gift Tube Box Box Pen

    • Brand: LY

    • Packaging: K = K ngimpor & ekspor karton corrugated standar

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Ngatur Box Gift Tube Box Box Pen Kustomake kothak pena sing digawe saka kertas karton abu-abu 1mm kanthi kertas tekstur warna sing beda; Kotak pen siji latar mburi warna kanthi logo sampeyan dhewe kanggo nggawe bungkus lan tampilan; Kotak hadiah tabung kertas kanthi tutup lan sikut dhasar ora desain sing rata sing...

    Hubungi Saiki

  • Kothak Pintar Pratelan Natal Custom Printed Mailer Box

    Kothak Pintar Pratelan Natal Custom Printed Mailer Box

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak Pintar Pratelan Natal Custom Printed Mailer Box woow, iku kothak mailer sing apik banget, apik banget, warna-warni seger kaya musim semi lan musim panas, bahan warna putih E-Flute, lan kapal warata bisa ngirit biaya pangiriman, lan gaya iki populer ing taun saiki, bisa digunakake lapangan sing luwih amba kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Custom Printed Bra Panty underwear Packing Box Organizer Box

    Custom Printed Bra Panty underwear Packing Box Organizer Box

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Custom Printed Bra Panty underwear Packing Box Organizer Box Iki minangka kothak gawenan tangan kanthi dicithak logo merek sampeyan. Desain jeroan wanita ganti. Napa ora nggawe kothak kemasan sing menarik kanggo nggawe luwih apik? Lan ya, iku bakal ditindakake pabrik kita. Mung ngirim desain lan kita nggawe kothak...

    Hubungi Saiki

  • Kertas Gunakake Box Box T-shirt Boxer

    Kertas Gunakake Box Box T-shirt Boxer

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas Gunakake Box Box T-shirt Boxer Kothak iki ora mung kothak sing gampang, cat kothak kanthi werna lengkap lan uga cetak, katon apik banget lan kelas dhuwur Posisi tengah duwe tali gagang, gampang digunakake. sampeyan bisa nyelehake sepatu utawa sandhangan bocah, lan bisa nggawe ukuran luwih gedhe. kothak iki...

    Hubungi Saiki

  • Kertas Kunci Natal Natal Box Gift Packaging Box

    Kertas Kunci Natal Natal Box Gift Packaging Box

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Box Gift Box Box Abang Apple Gift Box Tampilan kothak hadiah bungkusan panganan Natal iki pancen apik banget, wujude beda, bagean sing mbukak yaiku wangun jantung, gampang trep, bisa dihiasi, saka ndhuwur, kaya kembang, ing njaba dicithak kanthi lengkap. , sampeyan bisa diarani minangka CMYK. Iku cara sing luwih apik...

    Hubungi Saiki

  • Tutup tali karton khusus Custom tutup tutup

    Tutup tali karton khusus Custom tutup tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tutup tali karton khusus Custom tutup tutup kothak ireng kanthi tutup sing cetha bisa cetha kanggo nampilake busur busur, sing ireng yaiku kertas tekstur, tutup sing jelas nganggo stamping foil perak, Kotak dasi sing apik ora mung nambah regane produk, nanging uga bungkus simpenan sing apik . Produk Liyang Paper co.,...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • kothak kemasan produk kesehatan magnetik kustom nganggo EVA
  • Nyetel Brosur A5 warna Sadel Custom
  • Paket Circle Cardboard Luxury Packing Gift Box
  • Cylinder Cardboard Kertas Wiski Box Tube Tabung Kaca Gelas Anggur kanggo Kemasan Botol
  • Apik banget hadiah squarebox hadiah kuning Natal
  • Grosir Grosir Logo Eceran Printed Lilin Bunder Mewah
  • Kothak hadiah Baby Shower Round Baby Shower Box
  • Tas kertas marmer perhiasan mewah abu-abu Custom Gift
  • Laci Logo Kustom Black Box Watch Box Packaging
  • Kemasan Amplop Coklat Coklat Custom Kanthi Seal Press
  • Tas Kertas Blanja Putih Printed Kustom Kanthi Gagang
  • Tutup tali karton khusus Custom tutup tutup

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki