Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922

Gift Box - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Gift Box)

  • Nutup Magnetik Kothak Emas Wadha Hadiah Box

    Nutup Magnetik Kothak Emas Wadha Hadiah Box

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak Hadiah Emas warna-Shaped Kanthi Penutup Magnetik Packaging Box Gift, kothak kanggo paket hadiah, sederhana nanging

    Hubungi Saiki

  • Ngetel Kertas Geser Ganti karo Pouch Ing jero

    Ngetel Kertas Geser Ganti karo Pouch Ing jero

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    Logo Kertas Sliding Paper Box karo Pouch Inside Geser Kothak Kertas, kothak laci kertas, kothak laci pink kanthi desain mewah. Sliding Gift Box, kothak kemasan laci slid, kothak kanggo hadiah, kothak kemasan produk kanthi berkualitas tinggi. Kothak luncur karton, desain khusus karo laci, logo dicithak khusus kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Laci karton nganggo Foam for Ring

    Laci karton nganggo Foam for Ring

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Laci karton nganggo Foam for Ring Kothak laci karton, kothak laci kelas sing apik kanggo kemasan perhiasan. Box laci kanggo Cincin, cincin kemasan ukuran cilik, katon manis lan mewah. Box Ring Drawer, desain apik karo percetakan berkualitas tinggi, guess bakal nggawe manawa pelanggan seneng. Produk Liyang Paper co.,...

    Hubungi Saiki

  • Paket kothak hadiah topi kembang busana mode

    Paket kothak hadiah topi kembang busana mode

    • Brand: LY

    • Packaging: miturut syarat klien

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Paket kothak hadiah kuping kothak pusingan busana kothak Yen sampeyan kudu nempatake kembang sampeyan sing apik ing kothak lan katon apik, luwih becik milih kothak kemasan kita, gaya sing sederhana nanging mewah, sampeyan bisa duwe wektu sing padha. Kothak kemasan kembang kanthi tutup, nalika sampeyan mbukak tutup,...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan kupluk mewah sing mewah karo tutup

    Kothak kemasan kupluk mewah sing mewah karo tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: miturut syarat klien

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kupluk mewah sing mewah karo tutup H ing Box Box , kanthi kualitas apik lan gook, Kothak topi khusus, duwe desain dhewe, pancen siji lan siji ing jagad iki, Paket kothak hadiah hadiah, bisa digunakake kaya hadiah, prasaja nanging anggun, dipercaya kanca sampeyan bakal seneng. Pengin produk kualitas apik...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan anggur khusus panas kanthi gagang

    Kothak kemasan anggur khusus panas kanthi gagang

    • Brand: LY

    • Packaging: miturut syarat klien

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan anggur khusus panas kanthi gagang Kelas apik kanggo kemasan kothak anggur, ukuran sing cocog kanggo anggur, Uga apik minangka Box Gift Box, prasaja nanging ora murah, katon anggun, Kothak anggur nganggo gagang, gampang digawa lan luwih sopan. 1) Pengalaman 17 taun kanggo njamin kualitas lan linuwih. 2)...

    Hubungi Saiki

  • Paket bantal kothak Natal bantal sing apik banget

    Paket bantal kothak Natal bantal sing apik banget

    • Brand: LY

    • Packaging: miturut syarat klien

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Paket bantal kothak Natal bantal sing apik banget Kothak bantal Natal, minangka hadiah kanggo Natal, salam musim , Kothak hadiah bantal, Wangun panas kanggo dodolan kanthi kualitas apik, Bungkus kothak bantal, bungkus kabeh jinis produk, sandhangan, sabun, minyak wangi, lilin ... Pengin produk kualitas apik kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Box Langsung Ireng Hadiah nganggo Logo UV

    Box Langsung Ireng Hadiah nganggo Logo UV

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Box Langsung Ireng Hadiah nganggo Logo UV Kothak Hadiah Ireng, ireng sing elegan karo fines UV titik, duwe gaya khusus. Box Gift Box, kothak lipat, gampang dikirim lan apik rupane. Box Lip Ireng, bungkus hadiah karo desain dicithak khusus, apik banget. Liyang Paper

    Hubungi Saiki

  • Kothak Kemasan Custom Scarf kanthi Logo Emas

    Kothak Kemasan Custom Scarf kanthi Logo Emas

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak Kemasan Custom Scarf kanthi Logo Emas Box Scarf Custom, kothak bingkisan hadiah selendang kanthi stamping panas, layanan cetak berkualitas tinggi. Kothak Kemasan Scarf, kothak kanggo selendang, kothak karton kanthi tutup, kotak syal ireng matte. Kothak Custom kanggo Scarf, dicithak khusus lan ukuran kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Kertu Hadiah Putih Putih sing Elegan karo Ribbon

    Kertu Hadiah Putih Putih sing Elegan karo Ribbon

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertu Hadiah Putih Putih sing Elegan karo Ribbon Kothak Hadiah Putih, kothak hadiah kanggo kemasan produk, kothak putih kanthi logo sing dicithak, kualitas apik lan regane. Kothak Hadiah karo Ribbon, duwe busur pita kanggo kothak, gaya sing apik lan manis. Kothak Hadiah sing apik, kothak karton kanthi tutup, finansial...

    Hubungi Saiki

  • Kotak bulat Kertas Tutup Kertas Tutup Kertas Warna

    Kotak bulat Kertas Tutup Kertas Tutup Kertas Warna

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kotak bulat Kertas Tutup Kertas Tutup Kertas Warna Kothak hadiah iki digawe kanthi gaya kothak bunder, katon mewah kanthi percetakan CMYK bermutu tinggi. Minangka kanggo materi, kita nggunakake kertas seni kanggo kothak iki, nanging sampeyan uga bisa milih kertas liya kanggo mbungkus kaya kertas mutiara, kertas...

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton lipatan hadiah karton mewah

    Kothak karton lipatan hadiah karton mewah

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton lipatan hadiah karton mewah Kothak hadiah lempitan, kualitas apik lan mewah, becik milih kanggo kemasan busana. Kothak lipat kemasan, pita lan magnet. Kothak lipat khusus, kanthi logo sing dicithak lan finansial lumahing, nduweni fitur perusahaan. Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah lilin kemasan mewah

    Kothak hadiah lilin kemasan mewah

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah lilin kemasan mewah Kothak lilin mewah, kanthi desain lan kualitas unik, Kothak lilin kemasan minangka hadiah, mula wong liya ora bisa nyuwek, Kothak lilin nganggo tutup, sampeyan bisa mbukak gampang lan apik rupane. Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur goleki Li Yang Printing, Kita...

    Hubungi Saiki

  • Paket kothak hadiah lilin karton sing disesuaikan

    Paket kothak hadiah lilin karton sing disesuaikan

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Paket kothak hadiah lilin karton sing disesuaikan Kothak Kemasan Lilin, kanthi kualitas apik lan gook katon, Box lilin Custom, duwe desain dhewe, pancen siji lan siji ing jagad iki, Kothak lilin bunder kanthi tutup, gampang dibukak nganggo ukuran.Custom, mesthi cocog kanggo sampeyan. Pengin produk kualitas apik kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Kothak laci pilihan hadiah kemasan perhiasan mewah

    Kothak laci pilihan hadiah kemasan perhiasan mewah

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak laci pilihan hadiah kemasan perhiasan mewah Kothak hadiah perhiasan, kanthi kualitas apik, apik kanggo perhiasan kemasan minangka hadiah. Kothak perhiasan laci, kelas terbuka lan fleksibel, Luwih bisa nambahi kaendahane. Kothak laci hadiah, desain khusus menehi memori sing ramah utawa kekasih sampeyan. Pengin...

    Hubungi Saiki

  • Paket kothak tabung kosmetik kothak khusus

    Paket kothak tabung kosmetik kothak khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Paket kothak tabung kosmetik kothak khusus Kothak kosmetik kertas, kualitas dhuwur lan bahan apik kanggo bungkusan kosmetik. Kothak tabung bunder, bungkusan khusus duwe daya tarik khusus. Kothak kemasan kosmetik, ora bakal ana gaya. Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur goleki Li Yang Printing,...

    Hubungi Saiki

  • Kemasan kothak hadiah kertas anggur sing apik

    Kemasan kothak hadiah kertas anggur sing apik

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kemasan kothak hadiah anggur khusus sing disesuaikan Paket kothak anggur, kualitas apik kanggo kemasan anggur. Kothak hadiah anggur, desain khusus nggawe seneng para pelanggan. Kothak hadiah kanggo anggur, uga bisa digunakake minangka hadiah, kanca seneng. Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur...

    Hubungi Saiki

  • Muter Box Box sing mewah karo Flap Magnetik

    Muter Box Box sing mewah karo Flap Magnetik

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Muter Box Box sing mewah karo Flap Magnetik Kothak lipat mewah, kothak kertas lipatan panas kanthi kualitas apik. Kothak lipat Magnetik, kothak kanthi magnet, gampang dibukak. Kothak Kertas sing diliputi, kothak lipat nganggo cetakan khusus, ora ana gaya. Produk Liyang Paper co., Ltd yaiku perusahaan pabrik lan...

    Hubungi Saiki

  • Kothak Hadiah laci apik kanthi Logo UV

    Kothak Hadiah laci apik kanthi Logo UV

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kotak Gift Drawer Paper Fancy kanthi Logo UV Kothak Hadiah laci, desain laci kanggo paket hadiah, desain khusus kanthi kualitas sing apik. Desain Box Drawer, logo lan desain khusus dicithak, apik kanggo hadiah. Pembungkus Box laci, kothak bungkusan hadiah, kothak kemasan laci kanggo sandhangan utawa

    Hubungi Saiki

  • Kothak Hadiah Gelas karo Pakaian kanggo Tidur

    Kothak Hadiah Gelas karo Pakaian kanggo Tidur

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak Hadiah Gelas karo Pakaian kanggo Tidur Kothak hadiah karo Ribbon, kothak karton nganggo pita, mewah lan elegan. Kothak Hadiah nggilap, kothak lipat kanthi lamina sing nggilap, apik lan kualitas apik. Kothak hadiah kanggo Tidur, kemasan kothak hadiah sandhangan, kothak hadiah kanggo kemasan

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton hadiah bingkisan karo tutup

    Kothak karton hadiah bingkisan karo tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton hadiah bingkisan karo tutup Kothak kemasan hadiah, bungkusan mewah kanggo hadiah, gaya sing nyenengake nggawe pelanggan seneng. Kemasan kothak hadiah, kualitas apik karo desain pita, duwe gaya khusus. Kothak hadiah kanthi tutup, gampang dibukak, tutup sing prasaja nanging ora murah, bisa nggawe kejutan...

    Hubungi Saiki

  • Kothak gantung karo jendhela kanggo kemasan rambut

    Kothak gantung karo jendhela kanggo kemasan rambut

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak gantung kertas kanthi jendela kanggo bungkusan rambut kothak gantung kertas murah kanthi percetakan CMYK berkualitas kanthi jelas lan winow PVC sing jelas kanggo nuduhake produk sampeyan sing ana ing njero kalorone, siji bolongan ing ndhuwur supaya bisa digantung ing rak Li Yang Percetakan bakal nyedhiyakake...

    Hubungi Saiki

  • kothak tilas kertas sing bisa dilipat khusus

    kothak tilas kertas sing bisa dilipat khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak tilas kertas sing bisa dilipat khusus kothak kertas sing bisa ditrapake kanggo sunglass kemasan kanthi percetakan CMYK bermutu tinggi kothak ing njero digambarke dening suede alus, iki bisa nglindhungi sunglass saka ngeruk nalika obah, sauntara fitur lipatan bisa disimpen kanggo pengiriman Li Yang Percetakan...

    Hubungi Saiki

  • Paket hadiah kothak laci nganggo gagang pita

    Paket hadiah kothak laci nganggo gagang pita

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Paket hadiah laci kothak khusus nganggo gagang pita Kothak laci mewah kanthi desain gagang bisa gampang dicandak, uga kanggo gagang, sampeyan bisa milih pita, tali katun utawa Polyester ari. Lan percetakan kasebut digawe khusus kanggo desain sampeyan! Produk Liyang Paper co., Ltd yaiku pabrik pabrik lan perusahaan...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan