Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922

Jewelry Box - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Jewelry Box)

  • Kothak laci pilihan hadiah kemasan perhiasan mewah

    Kothak laci pilihan hadiah kemasan perhiasan mewah

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak laci pilihan hadiah kemasan perhiasan mewah Kothak hadiah perhiasan, kanthi kualitas apik, apik kanggo perhiasan kemasan minangka hadiah. Kothak perhiasan laci, kelas terbuka lan fleksibel, Luwih bisa nambahi kaendahane. Kothak laci hadiah, desain khusus menehi memori sing ramah utawa kekasih sampeyan. Pengin...

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton kanthi tutup kanggo kemasan cincin

    Kothak karton kanthi tutup kanggo kemasan cincin

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton kanthi tutup kanggo kemasan cincin Kertu Dering Kardus, kothak dering nganggo tutup, kothak kemasan cincin berkualitas tinggi. Kothak cincin hadiah, desain khusus karo logo sing dicithak, elegan lan apik. Kothak bungkus dering, kothak hadiah kanggo dering, ukuran lan desain khusus, kebak fitur perusahaan...

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton hadiah hadiah karton kemewahan

    Kothak karton hadiah hadiah karton kemewahan

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton hadiah hadiah karton kemewahan Kothak kemasan perhiasan, kothak hadiah mewah kanggo perhiasan, kelas dhuwur lan berkualitas tinggi. Kothak perhiasan karton, kothak kertas dicithak khusus kanthi bahan kelas sing apik. Kertas kertas kanthi logo sing dicithak, bisa cocog karo tas kertas cetak sing padha,...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah karton kosmetik nganggo logo

    Kothak hadiah karton kosmetik nganggo logo

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah karton kosmetik nganggo logo Kothak karton kosmetik, kothak kemasan kertas nganggo logo foil panas, sederhana lan elegan . Kothak kosmetik hadiah, kothak kosmetik kertas kanthi sisipan, kualitas kanggo bungkus produk . Kothak hadiah kemasan, kothak hadiah kosmetik, kanthi logo sing dicithak lan desain...

    Hubungi Saiki

  • Paket perhiasan kertas lempitan kanthi magnet

    Paket perhiasan kertas lempitan kanthi magnet

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Paket perhiasan kertas lempitan kanthi magnet Kothak perhiasan lempitan kertas, kothak lipat kanggo perhiasan, nganggo logo foil panas lan tandhang UV. Kothak lipat perhiasan, kothak perhiasan kertas kanthi magnet lan pita, berkualitas tinggi. Kothak lempeng kanthi kothak karton kemasan perhiasan, kemewahan lan kelas...

    Hubungi Saiki

  • Kothak geser laci kertas kanggo kemasan hadiah perhiasan

    Kothak geser laci kertas kanggo kemasan hadiah perhiasan

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    Kothak geser laci kertas kanggo kemasan hadiah perhiasan Kothak perhiasan kertas kaku kanthi percetakan nutup kerugian warna kanthi kualitas dhuwur kanggo bungkusan perhiasan Kothak perhiasan laci kanthi penarik PU, bisa mbukak kothak kasebut kanthi gampang Liyang Paper Products Co, Ltd, sing diadegaké ing taun 1999,...

    Hubungi Saiki

  • Kothak laci kemasan karo logo kanggo perhiasan

    Kothak laci kemasan karo logo kanggo perhiasan

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak laci kemasan karo logo kanggo perhiasan Kothak laci kanggo perhiasan, kothak kemasan perhiasan, kothak laci nganggo logo . Kothak laci produk, kothak kemasan laci, kothak kemasan produk kanggo perhiasan, kosmetik ... Kothak laci kemasan perhiasan, kothak karton, mewah lan busana . Pengin produk kualitas apik...

    Hubungi Saiki

  • Paket busana kothak karton lempitan busana

    Paket busana kothak karton lempitan busana

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Paket busana kothak karton lempitan busana Kothak kemasan klambi, kothak lipat kanggo sandhangan, perhiasan, kosmetik ... kabeh prodict cocog . Kothak lipat gaun, desain mewah lan kualitas apik, nuduhake fitur perusahaan sampeyan. Kothak lontar kanggo hadiah, kothak kemasan hadiah karo laminasi logo sing dicithak lan...

    Hubungi Saiki

  • Kothak bungkus perhiasan kothak nganggo sisipan

    Kothak bungkus perhiasan kothak nganggo sisipan

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak bungkus perhiasan kothak nganggo sisipan Kothak perhiasan bunder, kothak kemasan perhiasan nganggo logo sing dicithak, mewah . Kothak bunder perhiasan, kothak bunder kanggo perhiasan, kanthi finansial dicithak bakal dadi pilihan sing luwih apik. Kothak hadiah bunder, kothak kemasan produk kanthi sisipan, bisa...

    Hubungi Saiki

  • Kothak Kemasan Perhiasan Khusus Logo nganggo laci

    Kothak Kemasan Perhiasan Khusus Logo nganggo laci

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    Gelang Barang Kemasan PU Kulit Barang Kemasan Box Perhiasan kanthi jinis laci kanggo kemasan perhiasan; Kertas kertas perhiasan kasebut nampa percetakan logo khusus utawa stamping logo perak. Ing kanthong beludru belang kanggo wadhah aman perhiasan. Kothak jambon warna cetak warna perhiasan warna pink katon elegan lan...

    Hubungi Saiki

  • Kothak laci hadiah hadiah kemasan kosmetik

    Kothak laci hadiah hadiah kemasan kosmetik

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak laci hadiah hadiah kemasan kosmetik Kothak kemasan hadiah kosmetik, kemasan kothak kosmetik, kothak laci kothak hadiah . Kothak laci hadiah perhiasan, kothak perhiasan nganggo sutra, logo lan desain khusus sing dicithak. Kothak laci produk, kualitas apik kanggo kemasan produk, rega murah lan fashion . Pengin...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kertas kraft coklat kertas bunder

    Kothak kertas kraft coklat kertas bunder

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kertas kraft coklat kertas bunder Kothak hadiah kertas bunder kanthi kaku, kanthi percetakan offset berkualitas kanggo logo utawa desain sampeyan kothak hadiah kertas coklat, kothak kertas kraft bunder digunakake kanggo paket hadiah Kothak kertas perhiasan bunder mewah kanthi logo ing stamping foil emas Li Yang...

    Hubungi Saiki

  • Anting-anting kothak kertas kemasan anting-anting

    Anting-anting kothak kertas kemasan anting-anting

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Anting-anting kothak kertas kemasan anting-anting Kothak pacar anting-anting , digawe ing gaya kothak bunder, tutup lan kothak dhasar, kothak lipat rata, kothak sing berbentuk buku lan sapanunggalane uga dadi pilihan sampeyan. Kothak perhiasan anting-anting kanthi hiasan pita sutra kanggo nggawe kothak kasebut luwih...

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton hadiah bingkisan nganggo pita

    Kothak karton hadiah bingkisan nganggo pita

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton hadiah bingkisan nganggo pita Kothak kemasan hadiah, kothak kemasan produk, kualitas sing murah lan murah . Kothak hadiah kanthi pita, bungkus kothak hadiah, pita tansah mripate wong. Kothak produk kemasan, ukuran lan desain sing disesuaikan, manawa sampeyan bakal seneng karo dheweke . Produk Liyang...

    Hubungi Saiki

  • Kothak laci kemasan perhiasan nganggo sisip tutup

    Kothak laci kemasan perhiasan nganggo sisip tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak laci kemasan perhiasan nganggo sisip tutup Kothak karton nganggo sisipan, kothak laci nganggo tutup, kothak karton nganggo tutup, kothak kemasan kosmetik . Kothak hadiah perhiasan nganggo sisipan, kothak kemasan perhiasan, kemasan kothak hadiah. Kothak laci nganggo tutup, kothak laci kanggo kemasan perhiasan,...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kothak tampilan tampilan perhiasan khusus Custom

    Kothak kothak tampilan tampilan perhiasan khusus Custom

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kothak tampilan tampilan perhiasan khusus Custom Kertas kemasan perhiasan kertas , digawe kanthi gaya tutup tutup lan kothak dhasar, kothak bunder, kothak lipat rata, kothak berbentuk buku lan sapanunggalane uga dadi pilihan sampeyan. Kothak panyimpenan perhiasan nganggo sisipan empuk sing alus kanggo pas...

    Hubungi Saiki

  • Kotak hadiah laci permen warna lengkap

    Kotak hadiah laci permen warna lengkap

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kotak hadiah laci permen warna lengkap Kothak laci perhiasan , digawe kanthi gaya kothak laci, kothak bunder, kothak lipat rata, kothak sing berbentuk buku lan liya-liyane uga dadi pilihan sampeyan. Kothak perhiasan warna lengkap kanthi penarik pita abu-abu gelap, bisa mbukak kothak kanthi gampang nalika sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • Kothak bantal kertas kertas bantal cilik sing nggilap

    Kothak bantal kertas kertas bantal cilik sing nggilap

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak bantal kertas kertas bantal cilik sing nggilap Kothak Bantal Cilik digawe ing kertas seni 350gsm, kothak gaya prasaja kanggo paket hadiah Apik banget hadiah packaging guling bo x, werna lengkap nutup kerugian printing karo nggilap Rampung Produk Liyang Paper co., Ltd yaiku pabrik pabrik lan perusahaan...

    Hubungi Saiki

  • kothak bantal lempung putih sing dicithak putih putih sing putih

    kothak bantal lempung putih sing dicithak putih putih sing putih

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak bantal lempung putih sing dicithak putih putih sing putih Kothak Bantal Gedhe digawe ing kertas uncoated 400gsm, kothak gaya prasaja kanggo bungkus hadiah kothak bantal lipat putih, kanthi logo sampeyan ing percetakan offset ireng Produk Liyang Paper co., Ltd yaiku pabrik pabrik lan perusahaan perdagangan ing...

    Hubungi Saiki

  • Kothak bungkus perhiasan bunder kanthi insert kulit

    Kothak bungkus perhiasan bunder kanthi insert kulit

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    Kothak bungkus perhiasan bunder kanthi insert kulit Babak Jewelry Box jinis kanggo packaging perhiasan; Kertas Kemasan Perhiasan kayata nampa percetakan logo khusus utawa stamping logo. Ing Wadhah Perhiasan Wigati nganggo Kulit sisipan kanggo wadhah kalung utawa gelang. insert iku cilik dibunderaké desain. Liyang...

    Hubungi Saiki

  • Kotak Perhiasan coklat Jantung Jantung kanggo wanita

    Kotak Perhiasan coklat Jantung Jantung kanggo wanita

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kotak Perhiasan coklat Jantung Jantung kanggo wanita Kothak coklat bentuk jantung nampa khusus logo lan desain desain sampeyan, kothak Perhiasan kanggo wanita Wanita kothak perhiasan sing apik kanthi bentuk jantung sing apik kanggo paket hadiah sing cocog kanggo ngirim hadiah kanggo sing sampeyan tresnani.

    Hubungi Saiki

  • Kertu laci karton hadiah produk anyar

    Kertu laci karton hadiah produk anyar

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertu laci karton hadiah produk anyar Kothak laci karton kado, kothak laci warna pink kanthi laminasi matte, mewah lan busana . Kothak laci paket hadiah, kothak kemasan perhiasan nganggo sisipan, bisa nuduhake produk kanthi becik. Kothak laci karton hadiah, kotak hadiah kanggo perhiasan, kanthi logo sampeyan, fitur...

    Hubungi Saiki

  • Kertas kertas kemasan khusus kanggo nggawe laci

    Kertas kertas kemasan khusus kanggo nggawe laci

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas kertas kemasan khusus kanggo nggawe laci Kertas kertas laci ngusap kertas, kothak laci warna pink kanthi lamina matte, mewah lan busana . Kothak laci sliding kemasan, kothak kemasan perhiasan nganggo sisipan, bisa nuduhake produk kanthi becik. Kothak laci kertas kemasan, kothak hadiah kanggo perhiasan, kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kertas kemasan ireng sing apik karo laci

    Kothak kertas kemasan ireng sing apik karo laci

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kertas kemasan ireng sing apik karo laci Kertas kertas kemasan kanthi laci, kothak laci warna pink kanthi laminasi matte, mewah lan busana . P ackaging kothak karo drawe r, perhiasan kothak packaging karo insert, bisa nuduhake produk uga. P kothak aper karo drawe r , kothak hadiah kanggo perhiasan, kanthi logo...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan