Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922

Packaging Box - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Packaging Box)

  • Nutup Magnetik Kothak Emas Wadha Hadiah Box

    Nutup Magnetik Kothak Emas Wadha Hadiah Box

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak Hadiah Emas warna-Shaped Kanthi Penutup Magnetik Packaging Box Gift, kothak kanggo paket hadiah, sederhana nanging

    Hubungi Saiki

  • kothak jam tangan kertas perhiasan nganggo bantal

    kothak jam tangan kertas perhiasan nganggo bantal

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    Box lan Jam Abang Abang Lid lan Base karo Bantal Cilik Tonton Kothak nganggo Bantal, kothak jam tangan bermutu kanthi tutup apik, kanthi bantal. Kothak Watch Merah, logo dicithak khusus kanthi finishing, desain khusus kanggo kothak jam tangan. Kothak Hadiah kanggo Watch, jam tangan bungkusan kanggo hadiah, kothak...

    Hubungi Saiki

  • Paket kothak hadiah topi kembang busana mode

    Paket kothak hadiah topi kembang busana mode

    • Brand: LY

    • Packaging: miturut syarat klien

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Paket kothak hadiah kuping kothak pusingan busana kothak Yen sampeyan kudu nempatake kembang sampeyan sing apik ing kothak lan katon apik, luwih becik milih kothak kemasan kita, gaya sing sederhana nanging mewah, sampeyan bisa duwe wektu sing padha. Kothak kemasan kembang kanthi tutup, nalika sampeyan mbukak tutup,...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan kupluk mewah sing mewah karo tutup

    Kothak kemasan kupluk mewah sing mewah karo tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: miturut syarat klien

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kupluk mewah sing mewah karo tutup H ing Box Box , kanthi kualitas apik lan gook, Kothak topi khusus, duwe desain dhewe, pancen siji lan siji ing jagad iki, Paket kothak hadiah hadiah, bisa digunakake kaya hadiah, prasaja nanging anggun, dipercaya kanca sampeyan bakal seneng. Pengin produk kualitas apik...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan anggur khusus panas kanthi gagang

    Kothak kemasan anggur khusus panas kanthi gagang

    • Brand: LY

    • Packaging: miturut syarat klien

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan anggur khusus panas kanthi gagang Kelas apik kanggo kemasan kothak anggur, ukuran sing cocog kanggo anggur, Uga apik minangka Box Gift Box, prasaja nanging ora murah, katon anggun, Kothak anggur nganggo gagang, gampang digawa lan luwih sopan. 1) Pengalaman 17 taun kanggo njamin kualitas lan linuwih. 2)...

    Hubungi Saiki

  • Kertas Pembungkus Kertas Sabun sing populer karo Lid

    Kertas Pembungkus Kertas Sabun sing populer karo Lid

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak Kemasan Sabun Paling populer kanthi Lid Kothak kemasan sabun iki digawe kanthi gaya kothak sing prasaja: tutup lan kothak dhasar, nanging katon mewah kanthi percetakan CMYK bermutu, sampeyan uga bisa milih kertas khusus liyane kayata kertas mutiara, kertas tekstur, kertas emas lan liya-liyane. Ing siji tembung,...

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton lipatan hadiah karton mewah

    Kothak karton lipatan hadiah karton mewah

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton lipatan hadiah karton mewah Kothak hadiah lempitan, kualitas apik lan mewah, becik milih kanggo kemasan busana. Kothak lipat kemasan, pita lan magnet. Kothak lipat khusus, kanthi logo sing dicithak lan finansial lumahing, nduweni fitur perusahaan. Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur...

    Hubungi Saiki

  • Kemasan kothak karton selendang Customized Custom karton

    Kemasan kothak karton selendang Customized Custom karton

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kemasan kothak karton selendang Customized Custom karton Kothak kemasan Scarf, kanthi kualitas apik lan wanita sing apik lan misuwur. Kothak kemasan kemeja, hadiah apik kanggo kaos pria. Kothak kemasan kanthi tutup, desain apik kanggo kemasan. Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur goleki Li Yang...

    Hubungi Saiki

  • Kothak tilas kertas Kraft kertas

    Kothak tilas kertas Kraft kertas

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak tilas kertas Kraft kertas Kraft Paper Box, katon gampang nanging apik, kanthi logo dicithak Kertas Kemasan Kertas sing bermutu kanthi apik, nggawe produk sampeyan bakal luwih akeh mripat Kothak Lipat Kraft, desain prasaja, nggoleki kelas dhuwur, gampang di-packing. Produk Liyang Paper co., Ltd yaiku perusahaan...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah lilin kemasan mewah

    Kothak hadiah lilin kemasan mewah

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah lilin kemasan mewah Kothak lilin mewah, kanthi desain lan kualitas unik, Kothak lilin kemasan minangka hadiah, mula wong liya ora bisa nyuwek, Kothak lilin nganggo tutup, sampeyan bisa mbukak gampang lan apik rupane. Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur goleki Li Yang Printing, Kita...

    Hubungi Saiki

  • Kothak bingkisan hadiah bantal Manis Custom

    Kothak bingkisan hadiah bantal Manis Custom

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak bingkisan hadiah bantal Manis Custom Bungkus kothak bantal, bentuk HOT karo kualitas apik lan rega sing cocog, Kothak bantal manten, ing manten, ayu, manis, mulya, Kothak bantal hadiah, kanggo hadiah kanggo calon panganten lan panganten, dikirim paling apik kanggo dheweke. Produk Liyang Paper co., Ltd yaiku...

    Hubungi Saiki

  • Paket kothak hadiah lilin karton sing disesuaikan

    Paket kothak hadiah lilin karton sing disesuaikan

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Paket kothak hadiah lilin karton sing disesuaikan Kothak Kemasan Lilin, kanthi kualitas apik lan gook katon, Box lilin Custom, duwe desain dhewe, pancen siji lan siji ing jagad iki, Kothak lilin bunder kanthi tutup, gampang dibukak nganggo ukuran.Custom, mesthi cocog kanggo sampeyan. Pengin produk kualitas apik kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Kothak lenga wadhah minyak wangi lilin bungkusan

    Kothak lenga wadhah minyak wangi lilin bungkusan

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak lenga wadhah minyak wangi lilin bungkusan Hadiah Lilin Box, kemewahan ndadekake produk sampeyan luwih anggun. Kothak wangi kemasan, ukuran sing disesuaikan bisa nindakake apa sing sampeyan seneng, kemasan sing sampeyan butuhake. Kothak lilin laci, desain laci, luwih khusus lan apik. Pengin produk kualitas apik...

    Hubungi Saiki

  • Paket kothak tabung kosmetik kothak khusus

    Paket kothak tabung kosmetik kothak khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Paket kothak tabung kosmetik kothak khusus Kothak kosmetik kertas, kualitas dhuwur lan bahan apik kanggo bungkusan kosmetik. Kothak tabung bunder, bungkusan khusus duwe daya tarik khusus. Kothak kemasan kosmetik, ora bakal ana gaya. Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur goleki Li Yang Printing,...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah coklat kertas hadiah sing apik

    Kothak hadiah coklat kertas hadiah sing apik

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Hadiah kothak kemasan coklat khusus sing apik Kemasan kothak coklat, kualitas apik lan desain kanggo kemasan coklat. Kothak coklat hadiah, kemasan kothak sing apik kanggo hadiah, katon mewah. Kothak hadiah kanggo coklat, kothak hadiah kelas dhuwur. Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur goleki Li...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan sepatu karton sing mewah karo tutup

    Kothak kemasan sepatu karton sing mewah karo tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan sepatu karton sing mewah karo tutup Kothak kemasan sepatu, karton berkualitas tinggi, ora gampang dikepengini. Kothak hadiah sepatu, ora tau gaya, pelanggan mesthi seneng. Kothak sepatu khusus, kanthi logo lan desain sampeyan dhewe, kebak karakter perusahaan. Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing...

    Hubungi Saiki

  • Kothak Hadiah laci apik kanthi Logo UV

    Kothak Hadiah laci apik kanthi Logo UV

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kotak Gift Drawer Paper Fancy kanthi Logo UV Kothak Hadiah laci, desain laci kanggo paket hadiah, desain khusus kanthi kualitas sing apik. Desain Box Drawer, logo lan desain khusus dicithak, apik kanggo hadiah. Pembungkus Box laci, kothak bungkusan hadiah, kothak kemasan laci kanggo sandhangan utawa

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton hadiah bingkisan karo tutup

    Kothak karton hadiah bingkisan karo tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton hadiah bingkisan karo tutup Kothak kemasan hadiah, bungkusan mewah kanggo hadiah, gaya sing nyenengake nggawe pelanggan seneng. Kemasan kothak hadiah, kualitas apik karo desain pita, duwe gaya khusus. Kothak hadiah kanthi tutup, gampang dibukak, tutup sing prasaja nanging ora murah, bisa nggawe kejutan...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan kertas kosmetik murah kanthi finishing

    Kothak kemasan kertas kosmetik murah kanthi finishing

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kertas kosmetik murah kanthi finishing Kothak kosmetik kertas, kothak tverse kanggo kosmetik. Kothak kemasan kosmetik, kothak kosmetik sing murah nanging mewah karo stamping UV lan perak. Kothak kosmetik sing murah, jimat biaya lan entuk kothak kemasan sing cocog. Pengin produk kualitas apik kanthi rega...

    Hubungi Saiki

  • Kothak gantung karo jendhela kanggo kemasan rambut

    Kothak gantung karo jendhela kanggo kemasan rambut

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak gantung kertas kanthi jendela kanggo bungkusan rambut kothak gantung kertas murah kanthi percetakan CMYK berkualitas kanthi jelas lan winow PVC sing jelas kanggo nuduhake produk sampeyan sing ana ing njero kalorone, siji bolongan ing ndhuwur supaya bisa digantung ing rak Li Yang Percetakan bakal nyedhiyakake...

    Hubungi Saiki

  • kothak tilas kertas sing bisa dilipat khusus

    kothak tilas kertas sing bisa dilipat khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak tilas kertas sing bisa dilipat khusus kothak kertas sing bisa ditrapake kanggo sunglass kemasan kanthi percetakan CMYK bermutu tinggi kothak ing njero digambarke dening suede alus, iki bisa nglindhungi sunglass saka ngeruk nalika obah, sauntara fitur lipatan bisa disimpen kanggo pengiriman Li Yang Percetakan...

    Hubungi Saiki

  • Kertas kemasan hadiah kertas khusus karo tutup

    Kertas kemasan hadiah kertas khusus karo tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tutup lan kothak bungkusan hadiah kertas khusus kanggo tutup Kothak kemasan hadiah sing digawe kanthi gaya kothak sing gampang: tutup lan kothak dhasar, nanging percetakan CMYK berkualitas kanthi desain unik nggawe katon mewah, sampeyan uga bisa nambah busur pita menyang kothak supaya luwih apik! Ana macem-macem warna...

    Hubungi Saiki

  • Cetakan Dompet Leaflet Flyer Kencong Murah kanggo Restoran

    Cetakan Dompet Leaflet Flyer Kencong Murah kanggo Restoran

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Cetakan Folder Flyer / Leaflet murah sing murah kanggo restoran Percetakan Flyer Melu, rega murah kanthi percetakan warna lengkap. Percetakan Leaflet Kertas, ukuran khusus lan cetak, nyithak apa sing sampeyan butuhake. Leaflet Kanggo Restoran, kabeh jinis percetakan panganan ing leaflet, bisa nyekel mripat pelanggan....

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton bungkusan hadiah Natal sing apik

    Kothak karton bungkusan hadiah Natal sing apik

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton bungkusan hadiah Natal sing apik Kothak hadiah iki digawe kanthi gaya kothak sing prasaja: tutup lan kothak dhasar, nanging katon mewah kanthi percetakan CMYK berkualitas tinggi, sampeyan uga bisa milih kertas khusus liyane kayata kertas mutiara, kertas tekstur, kertas emas lan liya-liyane. Ing siji...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan