Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922

Paper Bag - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Paper Bag)

  • Kertas Kraft Coklat Kustomisasi Kanthi Ngalahake PP

    Kertas Kraft Coklat Kustomisasi Kanthi Ngalahake PP

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Bag Kertas Coklat Kencanis kanthi Ngalahake PP Kraft Paper Bag, gaya klasik, kabeh jinis wong sing seneng jinis iki, bisa didol. Tas Kertas Coklat, warna lan kualitas apik, bisa nggawa barang sing abot. Bag Paper Paper, dicithak khusus, kanthi logo lan desain dhewe, apik banget . Liyang Paper Products Co, ltd yaiku...

    Hubungi Saiki

  • Bag Kertas Kraft Brown kanggo Natal

    Bag Kertas Kraft Brown kanggo Natal

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Bag Kertas Kraft Brown kanggo Natal Kertas kertas Kraft minangka jinis kertas sing populer amarga kertas kraft yaiku kertas tahan lama sanajan permukaane rada atos. Kertas kertas kraft iki bisa digunakake kanggo paket hadiah utawa pangiriman. Minangka warna alami, warna putih uga kanggo pilihan sampeyan. Produk Liyang...

    Hubungi Saiki

  • Tas Kertas Hadiah Cilik nganggo gagang emas

    Tas Kertas Hadiah Cilik nganggo gagang emas

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas Kertas Dicetak Fesyen nganggo Logo Emas Tas Kertas Dicetak, tas kertas dicithak khusus, kanthi desain lan logo sampeyan dhewe. Tas Kertas Fesyen, bisa nyepot produk sampeyan dhewe lan nggawe produk katon mewah. Kertas Kertas nganggo Logo Emas, kantong kertas nganggo gagang, blok emas nganggo pasangan sing putih,...

    Hubungi Saiki

  • Kantong kertas bungkusan hadiah hadiah dicithak khusus

    Kantong kertas bungkusan hadiah hadiah dicithak khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: miturut syarat klien

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kantong kertas bungkusan hadiah hadiah dicithak khusus Tas kertas hadiah, kanthi kualitas apik lan desain khusus sampeyan duwe logo perusahaan. Kertas kemasan kertas, kemasan produk dhewe, duwe fitur khusus sing apik banget, Kertas kertas khusus, kanthi desain khusus lan logo sampeyan dicithak, kebak gaya perusahaan...

    Hubungi Saiki

  • Tas kertas bungkus hadiah hadiah blanja khusus

    Tas kertas bungkus hadiah hadiah blanja khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: miturut syarat klien

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas kertas bungkus hadiah hadiah blanja khusus Kertas kemasan hadiah, kantong kertas sing mewah karo dicithak kanthi apik, nggawe pelanggan sampeyan duwe perasaan khusus. Tas kertas blanja, ora mung bisa nggawa produk sampeyan nanging uga bisa katon apik. Tas kemasan sing pas, kanthi logo sing dicithak lan desain...

    Hubungi Saiki

  • Tas Kertas Ireng nganggo Logo Stamping Perak

    Tas Kertas Ireng nganggo Logo Stamping Perak

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas Kertas Ireng nganggo Logo Stamping Perak Tas Kertas Ireng, tas kertas kanggo paket hadiah, logo cetak khusus lan desain, kemewahan lan manis. Bag kertas karo Logo, logo stamping panas dicithak, elegan lan mripat wong. Kantong kertas karo Logo Perak, tas kertas kanggo kemasan produk, berkualitas tinggi lan regane...

    Hubungi Saiki

  • Bag Kertas Hadiah Eksklusif karo Ngalahake kertas

    Bag Kertas Hadiah Eksklusif karo Ngalahake kertas

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Bag Kertas Hadiah Eksklusif karo Ngalahake kertas Bag Kertas Hadiah, tas kertas kanggo bungkusan hadiah, produk bungkusan kanthi desain sampeyan dhewe. Kraft Gift Bag, kertas kraft sing berkualitas tinggi, kanthi logo dicithak, bisa mripate

    Hubungi Saiki

  • Kertas Kertas Kustomisasi kanthi Ngalahake Flat

    Kertas Kertas Kustomisasi kanthi Ngalahake Flat

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas Kertas Kustomisasi kanthi Ngalahake Flat Kertas Kertas nganggo Handle, kantong kertas kanggo bungkusan hadiah karo pita pita, gampang digawa. Kertas Kertas Kuwat, bahan berkualitas kanthi percetakan kelas sing apik, sing angel disuwil. Kertas Kertas sing disesuaikan, desain lan ukuran khusus kanthi finansial...

    Hubungi Saiki

  • Kantong Kertas Putih Pernikahan kanthi Ngalahake Ireng

    Kantong Kertas Putih Pernikahan kanthi Ngalahake Ireng

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas Kertas Putih Pernikahan nganggo Nangani Ireng Bag kertas putih, tas kertas putih kanthi percetakan, katon mewah lan

    Hubungi Saiki

  • Kertas Kertas Natal Natal Murah kanggo Hadiah

    Kertas Kertas Natal Natal Murah kanggo Hadiah

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas Kertas Natal Natal Murah kanggo Hadiah Kertas Bag Natal , gaya sing apik kanggo kantong kertas Natal, hadiah Natal kanggo kanca-kanca. Kertas Kertas Murah, berkualitas kanthi regane murah, gampang digawa karo

    Hubungi Saiki

  • Bag kertas Kertas Perhiasan kanthi Tali PP

    Bag kertas Kertas Perhiasan kanthi Tali PP

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Bag kertas Kertas Perhiasan kanthi Tali PP Bag kertas Kertas, tas kertas kanggo perhiasan, tas perhiasan kemasan, kemewahan lan berkualitas tinggi. Tas kertas kanggo Perhiasan, tas hadiah perhiasan kanggo pelanggan, nuduhake fitur perusahaan

    Hubungi Saiki

  • Langsung Kertas Tukang Kunci Tangan Handmade

    Langsung Kertas Tukang Kunci Tangan Handmade

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Langsung Kertas Tukang Kunci Tangan Handmade Kantong Kertas Kantong, tas kertas kanggo rasukan, logo lan desain khusus sing dicithak. Tas Kertas Handmade, tas kertas sing berkualitas kanthi ukuran sing beda. Kertas Bag sing apik, tas kertas nganggo gagang kanggo bungkusan hadiah. Produk Liyang Paper co., Ltd yaiku...

    Hubungi Saiki

  • Kantong kertas bungkusan kertas khusus kertas matte ireng

    Kantong kertas bungkusan kertas khusus kertas matte ireng

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kantong kertas bungkusan kertas khusus kertas matte ireng Tas hadiah kertas, materi kelas apik karo dicithak mewah kanggo mbentuk kombinasi sing sampurna. Paket kertas kemasan, kemasan produk nganggo gagang, gampang digawa. Tas kertas dicithak, nganggo logo khusus sampeyan dicithak. Pengin produk kualitas apik kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Bag kertas Kertas Gampang New logo karo Logo

    Bag kertas Kertas Gampang New logo karo Logo

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Bag kertas Kertas Gampang New logo karo Logo Kertas Kertas nganggo Logo, logo khusus kanggo ngrampungake logo lan finalis permukaan, duwe gaya khusus. Kertas Kulit sing sederhana, warna putih nganggo logo sing dicithak, prasaja nanging

    Hubungi Saiki

  • Tas blanja kertas karo gagang pita

    Tas blanja kertas karo gagang pita

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    tas blanja kertas berkualitas tinggi kanthi gagang pita Liyang Paper Products Co, Ltd, diadegaké ing taun 1999, ing Dongguan,

    Hubungi Saiki

  • Paket tas hadiah kertas dicithak khusus sing apik

    Paket tas hadiah kertas dicithak khusus sing apik

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Paket tas hadiah kertas dicithak khusus sing apik Kertas kertas dicithak, kantong kertas khusus, kanthi laminasi matte, apik banget. Kertas kertas kemasan, kantong paket bungkusan kertas kanggo produk, kualitas apik lan nganggo logo khusus. Tas kertas kanggo produk, tas kemasan produk kanthi gagang, gampang digawa lan...

    Hubungi Saiki

  • Kertas kemasan kertas sing disesuaikan karo panas nganggo gagang

    Kertas kemasan kertas sing disesuaikan karo panas nganggo gagang

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas kemasan kertas sing disesuaikan karo panas nganggo gagang Tas kertas putih, tas kertas putih nganggo gagang lan dicithak khusus, kelas dhuwur. Kantong kemasan kertas, kantong kemasan kanggo produk kanthi logo sing dicithak, kebak fitur perusahaan. Blanja kantong kertas, kualitas apik kanggo blanja, gampang...

    Hubungi Saiki

  • Tas blanja kertas sing disesuaikan ireng nganggo gagang

    Tas blanja kertas sing disesuaikan ireng nganggo gagang

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas blanja kertas sing disesuaikan ireng nganggo gagang Kertas Tas sing ireng, tas kertas cetak ireng nganggo logo sing dicithak. Kantong kantong kertas, ukuran khusus lan desain kanthi gagang, gampang digawa. Paket kantung kertas hadiah, bungkusan hadiah karo bahan kelas sing apik, mula ora ana gaya. Pengin produk...

    Hubungi Saiki

  • Kertas kertas pengantin manis wangun ndhuwur

    Kertas kertas pengantin manis wangun ndhuwur

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas kertas penganten manis karo percetakan gambar Kertas bag kertas, tas kertas hadiah wedding, gaya manis lan seneng banget. Kertas kertas sing dicithak khusus, bisa dicithak penganten lan gambar panganten ing tas. Kertas kertas wangun jantung, wangun jantung ing sisih ndhuwur, nuduhake rasa tresna. Pengin produk...

    Hubungi Saiki

  • Tas hadiah kertas sing nduwe plastik nganggo gagang plastik

    Tas hadiah kertas sing nduwe plastik nganggo gagang plastik

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas hadiah kertas sing nduwe plastik nganggo gagang plastik Tas hadiah kertas sing mewah , dicithak nganggo desain lan logo sampeyan dhewe. Tas Kertas Fesyen, bisa nggawe produk katon mewah. Kertas . Tas kanthi gagang plastik sing kuwat, bisa ngilangi bobot

    Hubungi Saiki

  • Tas kertas hadiah foil panas sing disesuaikan kanthi apik

    Tas kertas hadiah foil panas sing disesuaikan kanthi apik

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas kertas hadiah foil panas sing disesuaikan kanthi apik Kertas kertas kemasan hadiah, tas kertas sing berkualitas tinggi kanggo kemasan produk kemasan perhiasan. Kantong kertas foil panas, tas kertas kanthi gaya mewah foil panas lan mripat wong. Tas kertas sing disesuaikan, logo dicithak khusus lan desain kanthi...

    Hubungi Saiki

  • tas hadiah kertas kraft sing dicithak nganggo gagang

    tas hadiah kertas kraft sing dicithak nganggo gagang

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Offset tas hadiah kertas kraft sing dicithak nganggo gagang Kertas kertas Kraft minangka jinis kertas sing populer amarga kertas kraft yaiku kertas tahan lama sanajan permukaane rada atos. tas hadiah kraft kertas karo printing offset digunakake kanggo paket hadiah Minangka kanggo nyithak warna, warna CMYK utawa...

    Hubungi Saiki

  • Tas kertas blanja sing dicithak khusus

    Tas kertas blanja sing dicithak khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas kertas blanja sing dicithak khusus Kantong kertas hadiah blanja, blok cetak emas gaya prasaja. Paket tas hadiah, kemasan produk kanggo kantong kertas hadiah, kualitas lan busana. Tas blanja kertas Custom, tas kertas dicithak khusus kanthi bahan kelas sing apik. Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik,...

    Hubungi Saiki

  • Tas blanja kertas Fashion nganggo gagang pita

    Tas blanja kertas Fashion nganggo gagang pita

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas blanja kertas Fashion nganggo gagang pita Tas sing nganggo pita, tas kertas nganggo pita pita, kelas dhuwur lan apik banget. Bag hadiah manten, warna abang kanthi logo sing dicithak, bisa menehi hadiah kemasan, gaya sing apik. Tas kertas blanja hadiah, tas kertas blanja kanthi kualitas sing apik, ora tau gaya....

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan