Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922

Paper Box - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Paper Box)

  • Kertas Kertas Hadiah Asli lan Asil Kanthi Logo

    Kertas Kertas Hadiah Asli lan Asil Kanthi Logo

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas Kertas Hadiah Asli lan Asil Kanthi Logo Becik Kertas Kertas Hadiah, kothak karton kanthi tutup kanggo bungkusan hadiah. Kertas Kertas nganggo Logo, bisa nggunakake kabeh jinis finansial kanggo nyithak mewah logo sampeyan. Kothak Hadiah karo Lid, kothak kemasan produk kanthi tutup, gaya dodolan kualitas panas...

    Hubungi Saiki

  • Ngetel Kertas Geser Ganti karo Pouch Ing jero

    Ngetel Kertas Geser Ganti karo Pouch Ing jero

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    Logo Kertas Sliding Paper Box karo Pouch Inside Geser Kothak Kertas, kothak laci kertas, kothak laci pink kanthi desain mewah. Sliding Gift Box, kothak kemasan laci slid, kothak kanggo hadiah, kothak kemasan produk kanthi berkualitas tinggi. Kothak luncur karton, desain khusus karo laci, logo dicithak khusus kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Tas Kertas Hadiah Cilik nganggo gagang emas

    Tas Kertas Hadiah Cilik nganggo gagang emas

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas Kertas Dicetak Fesyen nganggo Logo Emas Tas Kertas Dicetak, tas kertas dicithak khusus, kanthi desain lan logo sampeyan dhewe. Tas Kertas Fesyen, bisa nyepot produk sampeyan dhewe lan nggawe produk katon mewah. Kertas Kertas nganggo Logo Emas, kantong kertas nganggo gagang, blok emas nganggo pasangan sing putih,...

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton Kerajinan sing apik kanthi gagang

    Kothak karton Kerajinan sing apik kanthi gagang

    • Brand: LY

    • Packaging: miturut syarat klien

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton Kerajinan sing apik kanthi gagang Kothak karton Kraft, gunakake kertas kraft sing berkualitas tinggi, supaya ora gampang rusak. Kertas kertas nganggo gagang, wétan kanggo nggawa. Kraft kraft khusus, kanthi desain dhewe lan logo dicithak, uga bisa mutusake bentuk kothak. Produk Liyang Paper co., Ltd yaiku...

    Hubungi Saiki

  • Kotak bulat Kertas Tutup Kertas Tutup Kertas Warna

    Kotak bulat Kertas Tutup Kertas Tutup Kertas Warna

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kotak bulat Kertas Tutup Kertas Tutup Kertas Warna Kothak hadiah iki digawe kanthi gaya kothak bunder, katon mewah kanthi percetakan CMYK bermutu tinggi. Minangka kanggo materi, kita nggunakake kertas seni kanggo kothak iki, nanging sampeyan uga bisa milih kertas liya kanggo mbungkus kaya kertas mutiara, kertas...

    Hubungi Saiki

  • Kertas Pembungkus Kertas Sabun sing populer karo Lid

    Kertas Pembungkus Kertas Sabun sing populer karo Lid

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak Kemasan Sabun Paling populer kanthi Lid Kothak kemasan sabun iki digawe kanthi gaya kothak sing prasaja: tutup lan kothak dhasar, nanging katon mewah kanthi percetakan CMYK bermutu, sampeyan uga bisa milih kertas khusus liyane kayata kertas mutiara, kertas tekstur, kertas emas lan liya-liyane. Ing siji tembung,...

    Hubungi Saiki

  • Kothak tilas kertas Kraft kertas

    Kothak tilas kertas Kraft kertas

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak tilas kertas Kraft kertas Kraft Paper Box, katon gampang nanging apik, kanthi logo dicithak Kertas Kemasan Kertas sing bermutu kanthi apik, nggawe produk sampeyan bakal luwih akeh mripat Kothak Lipat Kraft, desain prasaja, nggoleki kelas dhuwur, gampang di-packing. Produk Liyang Paper co., Ltd yaiku perusahaan...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah coklat kertas hadiah sing apik

    Kothak hadiah coklat kertas hadiah sing apik

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Hadiah kothak kemasan coklat khusus sing apik Kemasan kothak coklat, kualitas apik lan desain kanggo kemasan coklat. Kothak coklat hadiah, kemasan kothak sing apik kanggo hadiah, katon mewah. Kothak hadiah kanggo coklat, kothak hadiah kelas dhuwur. Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur goleki Li...

    Hubungi Saiki

  • Tas blanja kertas karo gagang pita

    Tas blanja kertas karo gagang pita

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    tas blanja kertas berkualitas tinggi kanthi gagang pita Liyang Paper Products Co, Ltd, diadegaké ing taun 1999, ing Dongguan,

    Hubungi Saiki

  • kothak tilas kertas sing bisa dilipat khusus

    kothak tilas kertas sing bisa dilipat khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak tilas kertas sing bisa dilipat khusus kothak kertas sing bisa ditrapake kanggo sunglass kemasan kanthi percetakan CMYK bermutu tinggi kothak ing njero digambarke dening suede alus, iki bisa nglindhungi sunglass saka ngeruk nalika obah, sauntara fitur lipatan bisa disimpen kanggo pengiriman Li Yang Percetakan...

    Hubungi Saiki

  • Paket hadiah kothak laci nganggo gagang pita

    Paket hadiah kothak laci nganggo gagang pita

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Paket hadiah laci kothak khusus nganggo gagang pita Kothak laci mewah kanthi desain gagang bisa gampang dicandak, uga kanggo gagang, sampeyan bisa milih pita, tali katun utawa Polyester ari. Lan percetakan kasebut digawe khusus kanggo desain sampeyan! Produk Liyang Paper co., Ltd yaiku pabrik pabrik lan perusahaan...

    Hubungi Saiki

  • Kertas kemasan hadiah pesta sing mewah

    Kertas kemasan hadiah pesta sing mewah

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak bingkisan hadiah wedding babak Kothak bunder mewah kanggo paket hadiah wedding sampeyan bisa menehi tamu sing apik kanggo pesta sampeyan, sampeyan bisa nggawe adat hadiah kothak kalebu bentuk, ukuran, lan cetak, rega dipetik dhasar dhasar informasi kasebut. Kothak hadiah sing unik nggawe pesta kasebut dadi...

    Hubungi Saiki

  • Kertas kemasan hadiah kertas khusus karo tutup

    Kertas kemasan hadiah kertas khusus karo tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tutup lan kothak bungkusan hadiah kertas khusus kanggo tutup Kothak kemasan hadiah sing digawe kanthi gaya kothak sing gampang: tutup lan kothak dhasar, nanging percetakan CMYK berkualitas kanthi desain unik nggawe katon mewah, sampeyan uga bisa nambah busur pita menyang kothak supaya luwih apik! Ana macem-macem warna...

    Hubungi Saiki

  • kothak karton hadiah heksagon

    kothak karton hadiah heksagon

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak karton hadiah heksagon Kothak hadiah mewah anyar digawe kanthi gaya kothak hexagon, kothak karton kaku kanthi percetakan CMYK berkualitas tinggi, sampeyan uga bisa milih kertas khusus liyane kayata kertas mutiara, kertas tekstur, kertas emas lan liya-liyane. Ing siji tembung, kabeh produk digawe khusus miturut...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah kertas sing apik banget nganggo gagang emas

    Kothak hadiah kertas sing apik banget nganggo gagang emas

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah kertas sing apik banget nganggo gagang emas Kertas kertas sing elegan kanthi desain gagang bisa gampang dicopot, kanggo gagang, kita nggunakake emas bengkong wektu iki, yen sampeyan seneng, sampeyan uga bisa milih pita, tali katun utawa Polyester tali lan sapanunggalane. Lan percetakan dicithak khusus...

    Hubungi Saiki

  • kothak kemasan kertas T-shirt khusus

    kothak kemasan kertas T-shirt khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak kemasan kertas T-shirt khusus Kothak kemasan kertas t-shirt minangka kothak karton sing kaku, kita nggawe gaya kothak laci mewah, kanthi percetakan desain khusus sing bermutu, gaya kothak digawe khusus, gaya kothak liyane kayata tutup lan kothak dhasar, kothak bunder, lempeng kothak lan kothak sing digawe buku...

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton ireng kanthi kemasan perhiasan tutup

    Kothak karton ireng kanthi kemasan perhiasan tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton ireng kanthi kemasan perhiasan tutup Kothak karton kanthi tutup, kothak karton sing ireng ireng kanthi tutup, klasik lan menarik. Kothak kanggo perhiasan, kothak kemasan perhiasan, apik minangka hadiah. Kothak ireng matte, ukuran lan desain sing disesuaikan, warna elegan ireng, kebak fitur perusahaan...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kertas kosmetik panas nganggo jendela PVC

    Kothak kertas kosmetik panas nganggo jendela PVC

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kertas kosmetik panas nganggo jendela PVC Kothak hadiah kosmetik, kothak kosmetik kertas, bahan lan cetak berkualitas tinggi. Kothak kemasan kosmetik, kothak kanggo kosmetik bungkusan minangka hadiah. Kothak nganggo PVC, kothak murah karo jendela PVC, apik lan gampang digawa, bisa mripat pelanggan. Pengin...

    Hubungi Saiki

  • Kothak bungkus produk panas mbalikke kothak

    Kothak bungkus produk panas mbalikke kothak

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak bungkus produk panas mbalikke kothak Kothak tuck mbalikke, logo dicithak khusus kanthi laminasi nggilap, katon apik. Kertas kertas kemasan, kothak sing murah kanggo kemasan produk, berkualitas tinggi. Kothak kertas sing murah, paling murah kanggo kothak kemasan kelas sing apik, pilihan sing apik Pengin produk...

    Hubungi Saiki

  • Kothak wangi kothak kemasan kosmetik sing apik

    Kothak wangi kothak kemasan kosmetik sing apik

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 3000000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak wangi kothak kemasan kosmetik sing apik Kothak wangi kertas, kanthi cetak berkualitas tinggi, warna CMYK utawa pantone minangka pilihan sampeyan Kothak karton sing kaku bakal nglindhungi kaca botol Kothak kemasan minyak wangi sing mewah, ora bakal ana gaya maneh. Produk Liyang Paper co., Ltd yaiku pabrik pabrik...

    Hubungi Saiki

  • Tas hadiah kertas sing nduwe plastik nganggo gagang plastik

    Tas hadiah kertas sing nduwe plastik nganggo gagang plastik

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas hadiah kertas sing nduwe plastik nganggo gagang plastik Tas hadiah kertas sing mewah , dicithak nganggo desain lan logo sampeyan dhewe. Tas Kertas Fesyen, bisa nggawe produk katon mewah. Kertas . Tas kanthi gagang plastik sing kuwat, bisa ngilangi bobot

    Hubungi Saiki

  • Kothak kritik khusus sing dibatalake krim

    Kothak kritik khusus sing dibatalake krim

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kritik khusus sing dibatalake krim Kothak krim tangan, kothak sing mbalikke regane sing regane murah kanggo bungkus krim tangan. Kotak potongan khusus, kanthi logo lan desain khusus, nuduhake fitur produk sampeyan. Kothak sing murah karo logo, ukuran sing disesuaikan bisa kemasan macem-macem produk. Produk...

    Hubungi Saiki

  • Kertas kraft khusus khusus kothak siji lempitan kothak

    Kertas kraft khusus khusus kothak siji lempitan kothak

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas kraft khusus khusus kothak siji lempitan kothak Kothak lipat Kraft One Piece, gampang lipat lan bungkus, apik milih kanggo kemasan produk. Kertas kothak Kraft, gunakake kertas kraft sing berkualitas tinggi, angel dibobol lan biji sing apik. Siji kothak kanthi logo, gampang dicithak uga duwe gaya khusus, apik,...

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton hadiah hadiah karton kemewahan

    Kothak karton hadiah hadiah karton kemewahan

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton hadiah hadiah karton kemewahan Kothak kemasan perhiasan, kothak hadiah mewah kanggo perhiasan, kelas dhuwur lan berkualitas tinggi. Kothak perhiasan karton, kothak kertas dicithak khusus kanthi bahan kelas sing apik. Kertas kertas kanthi logo sing dicithak, bisa cocog karo tas kertas cetak sing padha,...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan