Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922

Paper Gift Box - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Paper Gift Box)

  • Kertas kemasan hadiah kertas khusus karo tutup

    Kertas kemasan hadiah kertas khusus karo tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tutup lan kothak bungkusan hadiah kertas khusus kanggo tutup Kothak kemasan hadiah sing digawe kanthi gaya kothak sing gampang: tutup lan kothak dhasar, nanging percetakan CMYK berkualitas kanthi desain unik nggawe katon mewah, sampeyan uga bisa nambah busur pita menyang kothak supaya luwih apik! Ana macem-macem warna...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah kertas sing apik banget nganggo gagang emas

    Kothak hadiah kertas sing apik banget nganggo gagang emas

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah kertas sing apik banget nganggo gagang emas Kertas kertas sing elegan kanthi desain gagang bisa gampang dicopot, kanggo gagang, kita nggunakake emas bengkong wektu iki, yen sampeyan seneng, sampeyan uga bisa milih pita, tali katun utawa Polyester tali lan sapanunggalane. Lan percetakan dicithak khusus...

    Hubungi Saiki

  • kertas silinder kothak hadiah Natal kanthi gagang

    kertas silinder kothak hadiah Natal kanthi gagang

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kertas silinder kothak hadiah Natal kanthi gagang kothak kertas silinder nganggo percetakan CMYK kanggo bungkusan hadiah Natal Kothak hadiah silinder sing unik kanthi gagang, gampang dijupuk Sambutan khusus nggawe kothak hadiah saben desain sampeyan Sembarang pitakon utawa pitakonan, pls ora aran kontak Benty. Produk...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kertas hadiah kertas kraft coklat

    Kothak kertas hadiah kertas kraft coklat

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kertas hadiah kertas kraft coklat kothak kertas kraft coklat , kothak karton kaku kanggo bungkusan hadiah Kothak hadiah kertas kraft kanthi nutup pita ijo kanggo bungkusan hadiah, ana macem-macem warna pita. Kertas kemasan hadiah kertas digawe kanthi gaya kothak sing bisa dilipat, paket warata kanggo kiriman...

    Hubungi Saiki

  • Kertu hadiah kertas karton kanthi tutup

    Kertu hadiah kertas karton kanthi tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertu hadiah kertas karton kanthi tutup Percetakan kothak kertas, percetakan logo khusus kanthi stamping perak, jenenge sing kawentar lan busana. Kertu kothak hadiah, kothak hadiah kertas mewah kanggo kemasan produk, berkualitas tinggi. Kothak hadiah kemasan, kothak karton kanthi tutup, desain khusus lan bahan kelas...

    Hubungi Saiki

  • kothak hadiah kertas bunder kanggo bungkusan perawatan pribadi

    kothak hadiah kertas bunder kanggo bungkusan perawatan pribadi

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak hadiah kertas bunder kanggo bungkusan perawatan pribadi kothak kemasan perawatan pribadi , percetakan desain cucstom kualitas apik kanggo bungkusan pribadi. kothak perawatan pribadi ana ing gaya kothak bunder kanthi percetakan logo perusahaan dhewe sing digunakake kanggo paket hadiah personel care Apik banget,...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan kado mewah kanthi magnet

    Kothak kemasan kado mewah kanthi magnet

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kado mewah kanthi magnet Kothak lipat kertas, kothak karton nganggo magnet, logo print khusus . Kothak hadiah kanthi sembrani, bungkusan hadiah kanthi kualitas tinggi, angel dibobol . Kothak kemasan karton, kothak hadiah kertas kanggo bungkusan produk, ora ana gaya . Pengin produk kualitas apik kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah kertas dicithak khusus kanthi sisipan

    Kothak hadiah kertas dicithak khusus kanthi sisipan

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah kertas dicithak khusus kanthi sisipan Hadiah kothak kertas, buku kaya kothak kanthi pita, apik lan berkualitas tinggi . Kothak hadiah kanthi insert, kothak ireng kanthi sisipan, apik kanggo kemasan produk . Kothak hadiah khusus, kothak bungkus hadiah lempitan, ukuran khusus lan desain kanthi print logo ....

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah karton kosmetik nganggo logo

    Kothak hadiah karton kosmetik nganggo logo

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah karton kosmetik nganggo logo Kothak karton kosmetik, kothak kemasan kertas nganggo logo foil panas, sederhana lan elegan . Kothak kosmetik hadiah, kothak kosmetik kertas kanthi sisipan, kualitas kanggo bungkus produk . Kothak hadiah kemasan, kothak hadiah kosmetik, kanthi logo sing dicithak lan desain...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah kertas sabuk khusus

    Kothak hadiah kertas sabuk khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah kertas sabuk khusus Iki kothak kemasan sabuk minangka kothak karton sing kaku, kita nggawe kothak kertas belet iki kanthi gaya tutup lan kothak dhasar kanthi logo stamping ing tutup njaba kothak, gaya kothak lan desain digawe khusus, gaya kothak liyane kayata kothak laci, kothak bunder, lempitan kothak...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kertas kraft coklat kertas bunder

    Kothak kertas kraft coklat kertas bunder

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kertas kraft coklat kertas bunder Kothak hadiah kertas bunder kanthi kaku, kanthi percetakan offset berkualitas kanggo logo utawa desain sampeyan kothak hadiah kertas coklat, kothak kertas kraft bunder digunakake kanggo paket hadiah Kothak kertas perhiasan bunder mewah kanthi logo ing stamping foil emas Li Yang...

    Hubungi Saiki

  • Kothak bungkus kertas perhiasan bunder ing kothak

    Kothak bungkus kertas perhiasan bunder ing kothak

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak bungkus kertas perhiasan bunder ing kothak Kertas kertas pacakging kertas , digawe kanthi gaya kothak, tutup lan kothak dhasar sing populer, kothak lipat rata, kothak sing berbentuk buku lan liya-liyane uga dadi pilihan sampeyan. Kothak hadiah perhiasan bunder kanthi hiasan pita sutra supaya kothak luwih mewah!...

    Hubungi Saiki

  • Kothak gelang kertas perhiasan gelang bunder

    Kothak gelang kertas perhiasan gelang bunder

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak gelang kertas perhiasan gelang bunder Kothak kertas bangle , digawe kanthi gaya kothak bunder, tutup lan kothak dhasar, kothak lipat rata, kothak berbentuk buku lan sapanunggalane uga dadi pilihan sampeyan. Kothak bangle bunder kanthi hiasan pita sutra, nggawe kothak luwih mewah! Kothak bangle perhiasan mewah...

    Hubungi Saiki

  • kothak telpon kertas hanging kertas

    kothak telpon kertas hanging kertas

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak telpon kertas hanging kertas Kertas gantung kertas , digawe saka kertas seni kenthel 350gsm kanthi percetakan offset sing berkualitas tinggi kothak hadiah sing nggantung , kothak kertas sing murah kanthi bolongan gantung ing ndhuwur kanggo bungkus telpon, supaya gampang digawa utawa dilebokake ing rak Kothak...

    Hubungi Saiki

  • Kemasan kothak kado kertas karton mewah

    Kemasan kothak kado kertas karton mewah

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kemasan kothak kado kertas karton mewah Kothak karton kaku , kothak kertas teh nganggo percetakan logo perusahaan sampeyan Kothak teh kemewahan sing digawe ing gaya kothak sing bentuk buku kanthi penutup magnet kanggo kemasan teh Kothak karton tèh nganggo tray kardus ing bungkus kanggo kemasan timah Sambutan khusus...

    Hubungi Saiki

  • Kotak hadiah bungkusan kertas Scarf nganggo tutup

    Kotak hadiah bungkusan kertas Scarf nganggo tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kotak hadiah bungkusan kertas Scarf nganggo tutup Kertas kemasan kertas selendang sing kaku, kanthi percetakan nutup keriangan logo utawa desain kanthi berkualitas tinggi Kotak hadiah kertas Scarf, tutup tutup lan gaya kothak dhasar digunakake kanggo kemasan selendang Kothak lengan kanthi tutup , kothak kertas kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah kertas kembang kanthi jendela PVC sing jelas

    Kothak hadiah kertas kembang kanthi jendela PVC sing jelas

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah kertas kembang kanthi jendela PVC sing jelas Kothak Hadiah Kertas Kembang iki digawe kertas sing dilapisi nganggo percetakan warna lengkap CMYK. Box Gift Box kanthi desain Jendela PVC kanggo tampilan kembang. Kertas Kertas Kertas kanthi jinis Jinis plug plug pindho Window bisa dadi paket rata lan ngirit...

    Hubungi Saiki

  • Desain Kothak Kemasan Perfume Kemasan Mewah

    Desain Kothak Kemasan Perfume Kemasan Mewah

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Desain kothak kemasan minyak wangi sing mewah Box Perfume mewah digawe saka kertas kertas kertas kertas kanggo kemasan hadiah mewah; Fitur Desain Box Perfume ing ndhuwur kaya lawang; Peti Kemasan Minyak Wangi nganggo insert EVA kanggo nyekel botol minyak wangi. Perfume Box nampa Custom nggawe desain sampeyan dhewe...

    Hubungi Saiki

  • Kothak khusus bantal kertas sing digawe khusus

    Kothak khusus bantal kertas sing digawe khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak khusus bantal kertas sing digawe khusus Prasaja kothak guling hadiah kertas adat-digawe kang gaya bentuk bantal kothak sing murah kanggo digunakake kanggo kemasan busana. Kertas Pillow Gift Box sing digawe saka kertas putih seni dilapisi nganggo logo khusus lan desain kanggo dicithak. Packaging Pillow Box...

    Hubungi Saiki

  • Kothak Ganti Khusus Kothak Gantungan Kothak Ganti

    Kothak Ganti Khusus Kothak Gantungan Kothak Ganti

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak Ganti Khusus Kothak Gantungan Kothak Ganti Kothak Ganti Khusus Kothak Ganti Kothak Ganti nganggo logo sing kapilih . Kraft Gift Gift Kraft kanggo kemasan, desain khusus lan kualitas apik . Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur goleki Li Yang Printing, Kita setya nggawe sampeyan puas, iku...

    Hubungi Saiki

  • Kertas kemasan kothak kertas warna lengkap

    Kertas kemasan kothak kertas warna lengkap

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas kemasan kothak kertas warna lengkap Kertas Kertas Kertas Kertas iki digawe saka kertas seni dilapisi nganggo percetakan warna lengkap CMYK. Rancangan Kertas Gift Box kanggo desain hadiah. Kunci manual Box Paper Box -bottom bisa dadi paket rata lan ngirit volume nalika dikirim. Liyang Paper Products Co, Ltd...

    Hubungi Saiki

  • Kothak khusus kraft kothak sing digawe kanthi kustom

    Kothak khusus kraft kothak sing digawe kanthi kustom

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak khusus kraft kothak sing digawe kanthi kustom Kothak Kemasan iki sing digawe saka kertas seni dilapisi nganggo percetakan warna lengkap CMYK. Rancang Kertas Kertas kanggo paket hadiah Kertas Hadiah Kertas Hard bisa dadi paket sing rata lan ngirit volume nalika dikirim. Liyang Paper Products Co, Ltd Perusahaan...

    Hubungi Saiki

  • Kertu Kertas Kertas Gantung Magnetik sing dicetak warna

    Kertu Kertas Kertas Gantung Magnetik sing dicetak warna

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertu Kertas Kertas Gantung Magnetik sing dicetak warna Kothak kothak magnetik desain kanthi jendela PVC, regane murah kanthi berkualitas tinggi. Kothak panyimpenan lempitan macem-macem fungsi kanggo hadiah, kosmetik, perhiasan, sandhangan, sabuk, jam tangan, bungkusan anggur. Kertas kertas kanggo hadiah kanthi ukuran...

    Hubungi Saiki

  • Kothak khusus kertas karton kemasan khusus

    Kothak khusus kertas karton kemasan khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak khusus kertas karton kemasan khusus Kothak hadiah karton kertas khusus, rega chep kanthi kualitas apik. Kothak hadiah kanthi logo sing dicithak, kebak fitur kompanen sampeyan. Box Gift Gift Box kanthi ukuran lan desain sing disesuaikan, kelas sing apik. Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan