Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922

Paper Packaging Box - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Paper Packaging Box)

  • Kothak kemasan kertas kosmetik murah kanthi finishing

    Kothak kemasan kertas kosmetik murah kanthi finishing

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kertas kosmetik murah kanthi finishing Kothak kosmetik kertas, kothak tverse kanggo kosmetik. Kothak kemasan kosmetik, kothak kosmetik sing murah nanging mewah karo stamping UV lan perak. Kothak kosmetik sing murah, jimat biaya lan entuk kothak kemasan sing cocog. Pengin produk kualitas apik kanthi rega...

    Hubungi Saiki

  • kothak kemasan kertas T-shirt khusus

    kothak kemasan kertas T-shirt khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak kemasan kertas T-shirt khusus Kothak kemasan kertas t-shirt minangka kothak karton sing kaku, kita nggawe gaya kothak laci mewah, kanthi percetakan desain khusus sing bermutu, gaya kothak digawe khusus, gaya kothak liyane kayata tutup lan kothak dhasar, kothak bunder, lempeng kothak lan kothak sing digawe buku...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kertas kraf coklat kertas kraft

    Kothak kertas kraf coklat kertas kraft

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kertas kraf coklat kertas kraft Kothak kertas kertas kacamata digawe dening kertas kraft coklat kaku Kothak welas kertas warna coklat alami kanthi logo stamping emas sing unik, sampeyan uga bisa milih foil warna liyane Sugeng rawuh ing kothak sunglass khusus! Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik,...

    Hubungi Saiki

  • Kertu hadiah kertas karton kanthi tutup

    Kertu hadiah kertas karton kanthi tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertu hadiah kertas karton kanthi tutup Percetakan kothak kertas, percetakan logo khusus kanthi stamping perak, jenenge sing kawentar lan busana. Kertu kothak hadiah, kothak hadiah kertas mewah kanggo kemasan produk, berkualitas tinggi. Kothak hadiah kemasan, kothak karton kanthi tutup, desain khusus lan bahan kelas...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan kado mewah kanthi magnet

    Kothak kemasan kado mewah kanthi magnet

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kado mewah kanthi magnet Kothak lipat kertas, kothak karton nganggo magnet, logo print khusus . Kothak hadiah kanthi sembrani, bungkusan hadiah kanthi kualitas tinggi, angel dibobol . Kothak kemasan karton, kothak hadiah kertas kanggo bungkusan produk, ora ana gaya . Pengin produk kualitas apik kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kothak hadiah hadiah kemasan kertas karo pita

    Kothak kothak hadiah hadiah kemasan kertas karo pita

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kothak hadiah hadiah kemasan kertas karo pita Kertu kothak lempitan, kothak lempitan kertas kanthi logo dicithak lan pita, elegan lan busana . Kothak lipat nganggo pita, kothak lipat, gampang melu lan ngirit biaya pengiriman . Kothak lipat khusus, logo lan desain khusus, kanthi fitur sampeyan bisa nuduhake...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah kertas dicithak khusus kanthi sisipan

    Kothak hadiah kertas dicithak khusus kanthi sisipan

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah kertas dicithak khusus kanthi sisipan Hadiah kothak kertas, buku kaya kothak kanthi pita, apik lan berkualitas tinggi . Kothak hadiah kanthi insert, kothak ireng kanthi sisipan, apik kanggo kemasan produk . Kothak hadiah khusus, kothak bungkus hadiah lempitan, ukuran khusus lan desain kanthi print logo ....

    Hubungi Saiki

  • kothak kemasan kertas perhiasan nganggo sisipan beludru

    kothak kemasan kertas perhiasan nganggo sisipan beludru

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak kemasan kertas perhiasan nganggo sisipan beludru kothak karton gawenan tangan, kothak karton kaku sing digunakake kanggo kemasan perhiasan kothak kertas perhiasan, kothak perhiasan diinget, kothak perhiasan karo insert Beludru kanggo kothak perhiasan packaging Apik banget yen kabeh produk kita digawe khusus,...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah karton kosmetik nganggo logo

    Kothak hadiah karton kosmetik nganggo logo

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah karton kosmetik nganggo logo Kothak karton kosmetik, kothak kemasan kertas nganggo logo foil panas, sederhana lan elegan . Kothak kosmetik hadiah, kothak kosmetik kertas kanthi sisipan, kualitas kanggo bungkus produk . Kothak hadiah kemasan, kothak hadiah kosmetik, kanthi logo sing dicithak lan desain...

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton sabuk dicithak kanthi tutup

    Kothak karton sabuk dicithak kanthi tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton sabuk dicithak kanthi tutup Kothak sabuk dicithak , kanthi cetak offset kualitas kanggo logo utawa desain sampeyan kothak kemasan karton sabuk, gaya tutup lan kothak dhasar kothak sabuk prasaja kanthi tutup kanggo kemasan sabuk sampeyan Li Yang Percetakan bakal nyedhiyakake produk sing bermutu kanthi...

    Hubungi Saiki

  • kothak kemasan kertas dompet hadiah khusus

    kothak kemasan kertas dompet hadiah khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak kemasan kertas dompet hadiah khusus kothak kertas dompet , kanthi percetakan nutup kerugian sing cocog kanggo logo utawa desain sampeyan kothak kemasan dompet, kothak karton kaku ing gaya tutup lan kothak dhasar Kothak hadiah dompet mewah kanthi pundhak kanggo kemasan dompet Li Yang Percetakan bakal...

    Hubungi Saiki

  • Kraft kertas jeroan kertas Kraft nganggo jendela

    Kraft kertas jeroan kertas Kraft nganggo jendela

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kraft kertas jeroan kertas Kraft nganggo jendela Kothak jeroan kertas Kraft, kertas kraft kanthi logo sing dicithak, sederhana nanging fashion . Kothak bungkus jeroan, kothak jeroan, hadiah kemasan kothak cekak. Kraft kothak kanthi jendhela, kothak siji karo jendhela PVC, bisa nuduhake produk kanthi becik . Pengin...

    Hubungi Saiki

  • kothak kemasan kertas kaca kosmetik khusus

    kothak kemasan kertas kaca kosmetik khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kertas kosmetik kustom Kothak kemasan bulu mata , gaya kothak gaya mewah kanggo kemasan bulu mata Kothak kertas kaca mata , kothak karton sing kaku nganggo percetakan logo sampeyan kanggo bungkus tlapukan Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur goleki Li Yang Printing, Kita setya...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah kosmetik panganan murah

    Kothak hadiah kosmetik panganan murah

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah kosmetik panganan murah Kothak panganan kertas, kothak kemasan panganan kanthi logo dicithak lan finishing. Kothak kemasan panganan, kothak kemasan kosmetik, kothak bungkusan murah kanggo produk. Kothak hadiah produk, kothak hadiah kanggo kemasan produk, kualitas apik lan apik. Pengin produk kualitas...

    Hubungi Saiki

  • Kothak bungkus kertas perhiasan bunder ing kothak

    Kothak bungkus kertas perhiasan bunder ing kothak

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak bungkus kertas perhiasan bunder ing kothak Kertas kertas pacakging kertas , digawe kanthi gaya kothak, tutup lan kothak dhasar sing populer, kothak lipat rata, kothak sing berbentuk buku lan liya-liyane uga dadi pilihan sampeyan. Kothak hadiah perhiasan bunder kanthi hiasan pita sutra supaya kothak luwih mewah!...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kothak kertas hadiah khusus dicithak

    Kothak kothak kertas hadiah khusus dicithak

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kothak kertas hadiah khusus dicithak Kothak hadiah kertas sing dicithak kaku, kanthi cetak logo utawa desain sampeyan sing berkualitas tinggi kothak kemasan hadiah kertas, tutup tutup lan gaya kothak dhasar sing digunakake kanggo paket hadiah Kothak hadiah kanthi tutup , kothak kertas kanthi tutup, kothak...

    Hubungi Saiki

  • Kotak hadiah bungkusan kertas Scarf nganggo tutup

    Kotak hadiah bungkusan kertas Scarf nganggo tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kotak hadiah bungkusan kertas Scarf nganggo tutup Kertas kemasan kertas selendang sing kaku, kanthi percetakan nutup keriangan logo utawa desain kanthi berkualitas tinggi Kotak hadiah kertas Scarf, tutup tutup lan gaya kothak dhasar digunakake kanggo kemasan selendang Kothak lengan kanthi tutup , kothak kertas kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Kertas kertas bungkusan kertas ponsel putih khusus

    Kertas kertas bungkusan kertas ponsel putih khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas kertas bungkusan kertas ponsel putih khusus kothak karton putih, kothak kertas laci, kothak kertas kaku kanggo bungkus telpon Kothak telpon sing digawe kanthi gaya kothak laci, desain tarik bakal gampang mbukak kothak kasebut nalika sampeyan butuh Kotak telpon kertas putih Matt nganggo tray kanggo kemasan...

    Hubungi Saiki

  • Kertas kertas tungku kertas sing digawe khusus

    Kertas kertas tungku kertas sing digawe khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas kertas tungku kertas sing digawe khusus Kertas kemasan kertas kue khusus digawe kanthi harga kompetitif, kothak jajan omah lan logo dicithak. Kertas Paket Kertas Cup Cup, Desain prasaja, kemasan kothak panganan, kualitas apik lan fitur sampeyan, ora ana gaya. Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik,...

    Hubungi Saiki

  • Grosir hadiah kothak kertas bungkusan hadiah khusus

    Grosir hadiah kothak kertas bungkusan hadiah khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Grosir hadiah kothak kertas bungkusan hadiah khusus Grosir kertas kothak kemasan hadiah khusus Grosir kanthi logo sing kapilih . Kertas Kemasan Kertas Kertas Custom, Kertas Kemasan Kertas Custom, Kertas Kertas Kertas Custom, gampang dibukak lan apik . Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur goleki Li...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan kertas sing murah karo jendela PVC

    Kothak kemasan kertas sing murah karo jendela PVC

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kertas sing murah karo jendela PVC kothak kemasan kertas murah , digawe saka kertas uncoated ketebalan 350gsm kanthi logo ing percetakan warna putih Kertas kothak kertas sing gampang nganggo jendela PVC sing cetha ing sisih ngarep kothak, bisa nuduhake bangga karo pelanggan tanpa mbukak

    Hubungi Saiki

  • Kaca tingal kacamata kertas bungkusan kertas

    Kaca tingal kacamata kertas bungkusan kertas

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kaca tingal kacamata kertas bungkusan kertas Kothak welas kertas, kothak kacamata, rega murah bisa entuk kothak kertas sing berkualitas tinggi . Kothak kemasan Sunglasses, bingkisan kacamata hadiah, kanthi logo sampeyan dicithak, lengkap fitur perusahaan sampeyan . Produk Liyang Paper co., Ltd yaiku pabrik pabrik lan...

    Hubungi Saiki

  • Kertu Kertas Kertas Kertas Kertas Kertas Kertas

    Kertu Kertas Kertas Kertas Kertas Kertas Kertas

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertu Kertas Kertas Kertas Kertas Kertas Kertas Kertas Kertas Kertas Kertas Kertas Paket Kertas, harga chep kanthi berkualitas tinggi. Kothak hadiah kanthi logo sing dicithak, kebak fitur kompanen sampeyan. Kothak Hadiah Karton Plain kanthi ukuran lan desain sing disesuaikan, kelas sing apik. Pengin produk kualitas...

    Hubungi Saiki

  • Kertas kemasan kertas kanggo kothak kembang kanthi jendela

    Kertas kemasan kertas kanggo kothak kembang kanthi jendela

    • Brand: LY

    • Packaging: miturut syarat klien

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas kemasan kertas kanggo kothak kembang kanthi jendela Kertas kemasan kertas kanggo kembang, kualitas dhuwur lan desain. Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur goleki Li Yang Printing, Kita setya nggawe sampeyan puas, iku sing kita sebut Win-win, Kudu rincian liyane karo produk, Telpon sales...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan