Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922

Paper Packaging - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Paper Packaging)

  • Kantong kertas bungkusan hadiah hadiah dicithak khusus

    Kantong kertas bungkusan hadiah hadiah dicithak khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: miturut syarat klien

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kantong kertas bungkusan hadiah hadiah dicithak khusus Tas kertas hadiah, kanthi kualitas apik lan desain khusus sampeyan duwe logo perusahaan. Kertas kemasan kertas, kemasan produk dhewe, duwe fitur khusus sing apik banget, Kertas kertas khusus, kanthi desain khusus lan logo sampeyan dicithak, kebak gaya perusahaan...

    Hubungi Saiki

  • Kothak tilas kertas Kraft kertas

    Kothak tilas kertas Kraft kertas

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak tilas kertas Kraft kertas Kraft Paper Box, katon gampang nanging apik, kanthi logo dicithak Kertas Kemasan Kertas sing bermutu kanthi apik, nggawe produk sampeyan bakal luwih akeh mripat Kothak Lipat Kraft, desain prasaja, nggoleki kelas dhuwur, gampang di-packing. Produk Liyang Paper co., Ltd yaiku perusahaan...

    Hubungi Saiki

  • Kantong kertas bungkusan kertas khusus kertas matte ireng

    Kantong kertas bungkusan kertas khusus kertas matte ireng

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kantong kertas bungkusan kertas khusus kertas matte ireng Tas hadiah kertas, materi kelas apik karo dicithak mewah kanggo mbentuk kombinasi sing sampurna. Paket kertas kemasan, kemasan produk nganggo gagang, gampang digawa. Tas kertas dicithak, nganggo logo khusus sampeyan dicithak. Pengin produk kualitas apik kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan kertas kosmetik murah kanthi finishing

    Kothak kemasan kertas kosmetik murah kanthi finishing

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kertas kosmetik murah kanthi finishing Kothak kosmetik kertas, kothak tverse kanggo kosmetik. Kothak kemasan kosmetik, kothak kosmetik sing murah nanging mewah karo stamping UV lan perak. Kothak kosmetik sing murah, jimat biaya lan entuk kothak kemasan sing cocog. Pengin produk kualitas apik kanthi rega...

    Hubungi Saiki

  • Paket tas hadiah kertas dicithak khusus sing apik

    Paket tas hadiah kertas dicithak khusus sing apik

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Paket tas hadiah kertas dicithak khusus sing apik Kertas kertas dicithak, kantong kertas khusus, kanthi laminasi matte, apik banget. Kertas kertas kemasan, kantong paket bungkusan kertas kanggo produk, kualitas apik lan nganggo logo khusus. Tas kertas kanggo produk, tas kemasan produk kanthi gagang, gampang digawa lan...

    Hubungi Saiki

  • kothak kemasan kertas T-shirt khusus

    kothak kemasan kertas T-shirt khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak kemasan kertas T-shirt khusus Kothak kemasan kertas t-shirt minangka kothak karton sing kaku, kita nggawe gaya kothak laci mewah, kanthi percetakan desain khusus sing bermutu, gaya kothak digawe khusus, gaya kothak liyane kayata tutup lan kothak dhasar, kothak bunder, lempeng kothak lan kothak sing digawe buku...

    Hubungi Saiki

  • Kertas kemasan kertas sing disesuaikan karo panas nganggo gagang

    Kertas kemasan kertas sing disesuaikan karo panas nganggo gagang

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas kemasan kertas sing disesuaikan karo panas nganggo gagang Tas kertas putih, tas kertas putih nganggo gagang lan dicithak khusus, kelas dhuwur. Kantong kemasan kertas, kantong kemasan kanggo produk kanthi logo sing dicithak, kebak fitur perusahaan. Blanja kantong kertas, kualitas apik kanggo blanja, gampang...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kertas kraf coklat kertas kraft

    Kothak kertas kraf coklat kertas kraft

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kertas kraf coklat kertas kraft Kothak kertas kertas kacamata digawe dening kertas kraft coklat kaku Kothak welas kertas warna coklat alami kanthi logo stamping emas sing unik, sampeyan uga bisa milih foil warna liyane Sugeng rawuh ing kothak sunglass khusus! Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik,...

    Hubungi Saiki

  • Kertu hadiah kertas karton kanthi tutup

    Kertu hadiah kertas karton kanthi tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertu hadiah kertas karton kanthi tutup Percetakan kothak kertas, percetakan logo khusus kanthi stamping perak, jenenge sing kawentar lan busana. Kertu kothak hadiah, kothak hadiah kertas mewah kanggo kemasan produk, berkualitas tinggi. Kothak hadiah kemasan, kothak karton kanthi tutup, desain khusus lan bahan kelas...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kemasan kado mewah kanthi magnet

    Kothak kemasan kado mewah kanthi magnet

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kado mewah kanthi magnet Kothak lipat kertas, kothak karton nganggo magnet, logo print khusus . Kothak hadiah kanthi sembrani, bungkusan hadiah kanthi kualitas tinggi, angel dibobol . Kothak kemasan karton, kothak hadiah kertas kanggo bungkusan produk, ora ana gaya . Pengin produk kualitas apik kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Tas kemasan kertas produk kanthi logo

    Tas kemasan kertas produk kanthi logo

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas kemasan kertas produk kanthi logo Tas sing nggilap kertas, tas kertas kanthi laminasi nggilap, elegan lan apik. Tas kertas produk, kantong kertas kanggo kemasan produk, berkualitas tinggi lan lengkap fitur perusahaan sampeyan. Kantong kertas kemasan kertas, kantong kertas dicithak khusus nganggo logo. Pengin...

    Hubungi Saiki

  • Tas blanja kertas adat ireng kanthi gagang

    Tas blanja kertas adat ireng kanthi gagang

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas blanja kertas adat ireng kanthi gagang Kantong logo blanja kertas, tas blanja karo logo, elegan lan busana. Tas kertas matte ireng, kantong kertas karo logo lan titik UV UV, bisa nuduhake produk sampeyan kanthi apik. Kertas kemasan hadiah kertas, kantong kertas hadiah, kantong promosi promosi kanthi gagang pita....

    Hubungi Saiki

  • Kantong kertas blanja kertas ireng nganggo gagang

    Kantong kertas blanja kertas ireng nganggo gagang

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kantong kertas blanja kertas ireng nganggo gagang Tas kertas matte, tas kertas laminasi matte kanthi logo sing dicithak. Tas blanja kertas karo logo, tas hadiah kertas, kantong kemasan kertas, kualitas apik lan apik. Tas hadiah kertas, tas kertas hadiah, ukuran lan desain khusus, lengkap karo fitur sampeyan. Pengin...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kothak hadiah hadiah kemasan kertas karo pita

    Kothak kothak hadiah hadiah kemasan kertas karo pita

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kothak hadiah hadiah kemasan kertas karo pita Kertu kothak lempitan, kothak lempitan kertas kanthi logo dicithak lan pita, elegan lan busana . Kothak lipat nganggo pita, kothak lipat, gampang melu lan ngirit biaya pengiriman . Kothak lipat khusus, logo lan desain khusus, kanthi fitur sampeyan bisa nuduhake...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah kertas dicithak khusus kanthi sisipan

    Kothak hadiah kertas dicithak khusus kanthi sisipan

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah kertas dicithak khusus kanthi sisipan Hadiah kothak kertas, buku kaya kothak kanthi pita, apik lan berkualitas tinggi . Kothak hadiah kanthi insert, kothak ireng kanthi sisipan, apik kanggo kemasan produk . Kothak hadiah khusus, kothak bungkus hadiah lempitan, ukuran khusus lan desain kanthi print logo ....

    Hubungi Saiki

  • Kantong kemasan produk kertas warna lengkap

    Kantong kemasan produk kertas warna lengkap

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kantong kemasan produk kertas warna lengkap Kantong kertas produk, kantong kertas kanggo kemasan produk, berkualitas kanthi desain khusus. Tas kertas kanggo hadiah, tas kertas bungkusan hadiah, logo cetak khusus kanthi gagang. Tas Kemasan Kertas, kelas apik kanggo kemasan produk, kantong kertas hadiah, laminasi matte....

    Hubungi Saiki

  • kothak kemasan kertas perhiasan nganggo sisipan beludru

    kothak kemasan kertas perhiasan nganggo sisipan beludru

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak kemasan kertas perhiasan nganggo sisipan beludru kothak karton gawenan tangan, kothak karton kaku sing digunakake kanggo kemasan perhiasan kothak kertas perhiasan, kothak perhiasan diinget, kothak perhiasan karo insert Beludru kanggo kothak perhiasan packaging Apik banget yen kabeh produk kita digawe khusus,...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah karton kosmetik nganggo logo

    Kothak hadiah karton kosmetik nganggo logo

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah karton kosmetik nganggo logo Kothak karton kosmetik, kothak kemasan kertas nganggo logo foil panas, sederhana lan elegan . Kothak kosmetik hadiah, kothak kosmetik kertas kanthi sisipan, kualitas kanggo bungkus produk . Kothak hadiah kemasan, kothak hadiah kosmetik, kanthi logo sing dicithak lan desain...

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton sabuk dicithak kanthi tutup

    Kothak karton sabuk dicithak kanthi tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton sabuk dicithak kanthi tutup Kothak sabuk dicithak , kanthi cetak offset kualitas kanggo logo utawa desain sampeyan kothak kemasan karton sabuk, gaya tutup lan kothak dhasar kothak sabuk prasaja kanthi tutup kanggo kemasan sabuk sampeyan Li Yang Percetakan bakal nyedhiyakake produk sing bermutu kanthi...

    Hubungi Saiki

  • kothak kemasan kertas dompet hadiah khusus

    kothak kemasan kertas dompet hadiah khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak kemasan kertas dompet hadiah khusus kothak kertas dompet , kanthi percetakan nutup kerugian sing cocog kanggo logo utawa desain sampeyan kothak kemasan dompet, kothak karton kaku ing gaya tutup lan kothak dhasar Kothak hadiah dompet mewah kanthi pundhak kanggo kemasan dompet Li Yang Percetakan bakal...

    Hubungi Saiki

  • Kraft kertas jeroan kertas Kraft nganggo jendela

    Kraft kertas jeroan kertas Kraft nganggo jendela

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kraft kertas jeroan kertas Kraft nganggo jendela Kothak jeroan kertas Kraft, kertas kraft kanthi logo sing dicithak, sederhana nanging fashion . Kothak bungkus jeroan, kothak jeroan, hadiah kemasan kothak cekak. Kraft kothak kanthi jendhela, kothak siji karo jendhela PVC, bisa nuduhake produk kanthi becik . Pengin...

    Hubungi Saiki

  • Tas kertas putih kanthi logo dicithak

    Tas kertas putih kanthi logo dicithak

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tas kertas putih kanthi logo dicithak Kantong kemasan kertas putih, tas hadiah kertas, tas blanja karo logo sing dicithak. Kertas kertas hadiah nganggo logo, tas kertas putih nganggo logo ireng, sederhana nanging ora ana gaya. Logo kantong kertas sing dicithak, ukuran lan desain sing digawe khusus, pilihan kanggo...

    Hubungi Saiki

  • kothak kemasan kertas kaca kosmetik khusus

    kothak kemasan kertas kaca kosmetik khusus

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kemasan kertas kosmetik kustom Kothak kemasan bulu mata , gaya kothak gaya mewah kanggo kemasan bulu mata Kothak kertas kaca mata , kothak karton sing kaku nganggo percetakan logo sampeyan kanggo bungkus tlapukan Pengin produk kualitas apik kanthi rega sing apik, banjur goleki Li Yang Printing, Kita setya...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah kertas bungkus perhiasan Custom

    Kothak hadiah kertas bungkus perhiasan Custom

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah kertas bungkus perhiasan Custom Kertas kertas cincin , kothak karton kaku, dibungkus kertas tekstur Kotak perhiasan sing lucu banget, digawe ing gaya tutup lan kothak dhasar, nganggo pad beludru kanggo padhang cincin / anting-anting Sugeng rawuh ing kothak nggawe cincin kanthi percetakan logo perusahaan...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan