Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922

Watch Box - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Watch Box)

  • kothak jam tangan kertas perhiasan nganggo bantal

    kothak jam tangan kertas perhiasan nganggo bantal

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    Box lan Jam Abang Abang Lid lan Base karo Bantal Cilik Tonton Kothak nganggo Bantal, kothak jam tangan bermutu kanthi tutup apik, kanthi bantal. Kothak Watch Merah, logo dicithak khusus kanthi finishing, desain khusus kanggo kothak jam tangan. Kothak Hadiah kanggo Watch, jam tangan bungkusan kanggo hadiah, kothak...

    Hubungi Saiki

  • Kothak Tidur lan Kertu Dasar Kustom

    Kothak Tidur lan Kertu Dasar Kustom

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak Tidur lan Kertu Dasar Kustom Kothak Watch karton, karton kothak tonton, berkualitas tinggi lan kanthi logo dicithak. Kothak Watch Custom, kothak karton ukuran khusus kanthi tutup kanggo jam tangan. Kotak Watch Tunggal, pasang jam siji ing kothak, bisa nganggo umpluk utawa beludru. Produk Liyang Paper co., Ltd...

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton tonton C-clip berbentuk kothak

    Kothak karton tonton C-clip berbentuk kothak

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton tonton C-clip berbentuk kothak Kothak karton gaya gaya mewah kanthi bungkus kulit kanggo paket jam tangan, kothak nganggo bungkus kertas bakal larang regane. Watch kothak karton nganggo karet C-clip kanggo nampilake jam tangan, uga ana c-clip logam kanggo pilihan sampeyan, sampeyan uga bisa milih bantal...

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton sing kaku nganggo c-clip kanggo bangle

    Kothak karton sing kaku nganggo c-clip kanggo bangle

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton sing kaku nganggo c-clip kanggo bangle Kothak karton kaku kanthi bungkus kulit kanggo paket bungkus perhiasan, kothak kanthi bungkus kertas bakal larang regane. Kothak karton bangle kanthi karet C-clip kanggo nampilake bangle, uga ana c-clip logam kanggo pilihan sampeyan, sampeyan uga bisa milih bantal...

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton bangle kaku kanthi tutup

    Kothak karton bangle kaku kanthi tutup

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak karton bangle kaku kanthi tutup kothak karton bangle kanthi nyithak kertas bungkus kanggo kemasan bangle perhiasan Bangle kothak karo guling kanggo bangle nampilake, ana uga metal / karet c-clip kanggo pilihan Kothak karton kanthi tutup minangka gaya kothak sing gampang, nanging bisa nggawe produk katon mewah...

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton perhiasan kalung cantik kanthi pita

    Kothak karton perhiasan kalung cantik kanthi pita

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    Kothak karton perhiasan cantik kalung kanthi pita Kothak kemasan sing apik banget kanthi percetakan offset warna kanthi kualitas dhuwur kanggo kemasan kalung Kanggo kothak karton kalung iki, kita nambah pita menyang tutup njaba kothak supaya katon luwih apik. Sugeng rawuh ing kothak khusus nggawe kothak perhiasan...

    Hubungi Saiki

  • kothak kemasan kertas perhiasan nganggo sisipan beludru

    kothak kemasan kertas perhiasan nganggo sisipan beludru

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak kemasan kertas perhiasan nganggo sisipan beludru kothak karton gawenan tangan, kothak karton kaku sing digunakake kanggo kemasan perhiasan kothak kertas perhiasan, kothak perhiasan diinget, kothak perhiasan karo insert Beludru kanggo kothak perhiasan packaging Apik banget yen kabeh produk kita digawe khusus,...

    Hubungi Saiki

  • Kothak geser laci kertas kanggo kemasan hadiah perhiasan

    Kothak geser laci kertas kanggo kemasan hadiah perhiasan

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    Kothak geser laci kertas kanggo kemasan hadiah perhiasan Kothak perhiasan kertas kaku kanthi percetakan nutup kerugian warna kanthi kualitas dhuwur kanggo bungkusan perhiasan Kothak perhiasan laci kanthi penarik PU, bisa mbukak kothak kasebut kanthi gampang Liyang Paper Products Co, Ltd, sing diadegaké ing taun 1999,...

    Hubungi Saiki

  • Kothak hadiah bantal kertas kanggo kemasan perhiasan

    Kothak hadiah bantal kertas kanggo kemasan perhiasan

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak hadiah bantal kertas kanggo kemasan perhiasan Kothak bantal kertas digawe ing kertas seni 350gsm, kothak gaya entong kanggo kemasan perhiasan kothak bantal kanggo kemasan perhiasan kanthi mati sing dipotong mati, cukup kuwat kanggo tandang kothak perhiasan kertas kanthi percetakan offset kualitas kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Paket Kertas Kertas Hadiah karo Nangani Ribbon

    Paket Kertas Kertas Hadiah karo Nangani Ribbon

    • Brand: LY

    • Packaging: K = K ngimpor & ekspor karton corrugated standar

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kemasan kothak kertas hadiah kanthi gagang pita Kertas Kertu Hadiah iki ing jinis persegi, logo putih emas warna putih ing sisih ndhuwur lan ngarep; Kertas Kertas nganggo desain Ribbon Hande kanggo bungkusan kembang lan nggawa operator. Paket Kertas Tampa nampa adat sing digawe sampeyan duwe logo lan desain, aja takon...

    Hubungi Saiki

  • Kothak Kemasan Perhiasan Khusus Logo nganggo laci

    Kothak Kemasan Perhiasan Khusus Logo nganggo laci

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    Gelang Barang Kemasan PU Kulit Barang Kemasan Box Perhiasan kanthi jinis laci kanggo kemasan perhiasan; Kertas kertas perhiasan kasebut nampa percetakan logo khusus utawa stamping logo perak. Ing kanthong beludru belang kanggo wadhah aman perhiasan. Kothak jambon warna cetak warna perhiasan warna pink katon elegan lan...

    Hubungi Saiki

  • Rectangle Ukuran Kertas Hadiah Kembang Kembang

    Rectangle Ukuran Kertas Hadiah Kembang Kembang

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    Rectangle kothak kertas kembang ukuran ukuran gedhe Bentuk segitiga Ukuran kothak karton ukuran gedhe kanggo kemasan kembang sing dawa; Kothak kertas hadiah kembang iki amba lan cukup dawa kanggo pembungkus mawar kanthi batang dawa; Desain segi empat kanggo bungkusan sing luwih gampang. Kertas seni nganggo bahan...

    Hubungi Saiki

  • Kardus Box Kembang Custom kanthi Lid lan Bow

    Kardus Box Kembang Custom kanthi Lid lan Bow

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    Kardus kothak kembang sing pas karo tutup lan busur Bahan karton kothak Custom Custom karo kothak pita gedhe kanggo bungkus kembang dawa; Kothak kertas kardus kembang iki cukup gedhe kanggo ngemas mawar putih kanthi batang dawa; Kothak karton kanthi desain busur kaku lan apik banget minangka kemasan hadiah. Liyang...

    Hubungi Saiki

  • Kothak jam kertas kertas mewah kanthi insert beludru

    Kothak jam kertas kertas mewah kanthi insert beludru

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak jam kertas kertas mewah kanthi insert beludru Kothak Watch Watch kertas sing digawe saka kertas seni nganggo kertas; Percetakan warna oranye lan logo ireng sing elegan katon apik; Kothak Watch Watch kanthi masang beludru warna dhuwur kanthi dhuwur kanggo nyekel lan nampilake jam tangan. Kertas Watch Kertas iki...

    Hubungi Saiki

  • Kertas Kertas Watch Kertu Custom Kardus

    Kertas Kertas Watch Kertu Custom Kardus

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak jam kertas kertas mewah kanthi insert beludru Watch Kertas Kemasan Kertas sing digawe saka kertas seni nganggo kertas; Percetakan warna oranye lan logo ireng sing elegan katon apik; Kothak Watch Cardboard kanthi sisipan beludru warna putih kanthi dhuwur kanggo nyekel lan nampilake jam tangan. Kertas Pengiriman...

    Hubungi Saiki

  • Kemasan kothak panyimpenan kertas mewah

    Kemasan kothak panyimpenan kertas mewah

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kemasan kothak panyimpenan kertas mewah Kothak Watch Watch sing digawe saka kertas seni nganggo kertas; Percetakan warna oranye lan logo ireng sing elegan katon apik; Tutup lan jinis jinis Packaging Box kanthi sisipan beludru putih endhek dhuwur kanggo tontonan jam tangan lan tampilan Kertu Panyimpen Kertas Kertas iki...

    Hubungi Saiki

  • Kothak Grosir kanggo Kothak Watch Kertas Murah

    Kothak Grosir kanggo Kothak Watch Kertas Murah

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak Grosir kanggo tonton kothak jam kertas sing murah Grosir Watch Box sing digawe saka kertas seni nganggo kertas; Percetakan warna oranye lan logo ireng sing elegan katon apik; Tutup lan jinis jinis gaya Watch Box Murah kanthi sisipan beludru putih mburi kanggo tampilan lan tampilan jam Kertas Kertas iki kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Watch kothak paket hadiah kanggo tampilan

    Watch kothak paket hadiah kanggo tampilan

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Watch kothak paket hadiah kanggo tampilan Watch Box Box sing digawe saka kertas seni nganggo kertas; Percetakan warna oranye lan logo ireng sing elegan katon apik; Bungkusan Kothak Watch Watch kanthi masang beludru warna putih kanthi dhuwur kanggo kemasan lan tampilan jam tangan. Kertas Watch Box Kertas iki nganggo...

    Hubungi Saiki

  • Kertas kothak hadiah paket watch murah

    Kertas kothak hadiah paket watch murah

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kertas kothak hadiah paket watch murah Watch Kertas Kothak bahan sing digawe saka kertas seni nganggo kertas; Percetakan warna oranye lan logo ireng sing elegan katon apik; Tutup lan jinis jinis gaya Watch Kothak Murah Murah kanthi sisipan beludru putih dhuwur kanggo tampilan jam lan bungkus. Rega pembatasan Custom...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kertas perhiasan ireng nganggo jendela

    Kothak kertas perhiasan ireng nganggo jendela

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak kertas perhiasan ireng nganggo jendela Kothak jam tangan ireng , kothak kertas 2pcs sing prasaja nganggo bantal alus putih kanggo nampilake jam tangan nonton kothak kemasan perhiasan , kothak kemasan karton kaku Kothak jam tangan ireng sing mewah karo jendhela kanggo nampilake perhiasan jam tangan, kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Kothak bungkus perhiasan bunder kanthi insert kulit

    Kothak bungkus perhiasan bunder kanthi insert kulit

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    Kothak bungkus perhiasan bunder kanthi insert kulit Babak Jewelry Box jinis kanggo packaging perhiasan; Kertas Kemasan Perhiasan kayata nampa percetakan logo khusus utawa stamping logo. Ing Wadhah Perhiasan Wigati nganggo Kulit sisipan kanggo wadhah kalung utawa gelang. insert iku cilik dibunderaké desain. Liyang...

    Hubungi Saiki

  • Kothak kothak karton perhiasan khusus logo

    Kothak kothak karton perhiasan khusus logo

    • Brand: LY

    • Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    Kothak kothak karton perhiasan khusus logo Jinis karton Barang Kemas kanggo kemasan perhiasan; Kothak Tampilan Perhiasan kasebut nampa percetakan logo adat utawa stamping logo. Box Perhiasan Custom Custom ing sisipan kulit kanggo wadhah aman perhiasan. Kotak perhiasan kertas warna putih lan ireng sing nutupi katon...

    Hubungi Saiki

  • kothak jam plastik plastik alun kanthi bantal beludru

    kothak jam plastik plastik alun kanthi bantal beludru

    • Brand: LY

    • Packaging: K = Kertu Papan Papan sing Ora Kertas kanggo Kemasan

    • Kemampuan Supply: 300000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    kothak jam plastik plastik alun kanthi bantal beludru Kothak tonton kothak, kothak bungkusan tonton , digawe kanthi gaya kothak plastik mewah, ing njaba dibungkus nganggo kertas cetak lan ing njero suede Kothak jam plastik plastik sing mewah nganggo bantal bantal kanggo bungkus jam tangan, kothak plastik iku gaya...

    Hubungi Saiki

  • Kothak jam tangan klasik klasik sing apik

    Kothak jam tangan klasik klasik sing apik

    • Brand: LY

    • Packaging: miturut syarat klien

    • Kemampuan Supply: 30000 per month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kothak jam tangan klasik klasik sing apik Kelas apik kanggo kemasan kothak anggur, ukuran sing cocog kanggo anggur, Uga apik minangka Box Gift Box, prasaja nanging ora murah, katon anggun, Kothak anggur nganggo gagang, gampang digawa lan luwih sopan. 1) Pengalaman 17 taun kanggo njamin kualitas lan linuwih. 2) Bahan...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan