Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922
HomeProdukKothak Kado

Kothak Kado

Kategori produk dari Kothak Kado , kami produsen khusus dari Cina, Kothak Kado , Kothak Kado Kertas pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kothak Kado Square R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Miturut bentuk kothak:

Kothak hadiah kertas kalebu akeh struktur kothak kayata tutup lan kothak dhasar, kothak laci kertas, kothak hadiah magnetik, kothak cangkang, kothak hadiah bunder, kothak hadiah persegi, kothak hadiah sing ora teratur, kothak hadiah bentuk jantung lan liya-liyane

Miturut fungsi:

Ana kothak hadiah kembang, kothak hadiah anggur, kothak hadiah parfum, kothak hadiah coklat, kothak arloji, kothak klambi, kothak perhiasan kertas, kothak kosmetik kertas lan liya-liyane.

Kita setya menehi solusi kemasan kanggo mbantu pelanggan nambah volume penjualan.

Sembarang pitakon ing kothak hadiah, welcome kanggo ngubungi kita kapan wae.

Gift Box




Gift Box Marble Design

Black Gift Box Ribbon




Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki