Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922
HomeProdukKothak Hadiah

Kothak Hadiah

Kategori produk dari Kothak Hadiah , kami produsen khusus dari Cina, Kothak Hadiah , Kothak Kertas Kertas pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kothak Hadiah Square R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyang Paper Products Co, Ltd diadegaké ing taun 1999, perusahaan profesional sing Integrasi ing R&D, Marketing and Manufacturing.Liyang Printing menehi solusi lan layanan sing paling apik kanggo macem-macem bidang industri. Contone, kita bisa nggawe kothak hadiah sing apik lan mewah kanggo kosmetik , perhiasan, sandhangan, elektronik, lsp. Kothak hadiah sing nduweni kualitas apik kanggo kemasan kanggo produk sampeyan.

Kita setya nawakake solusi bungkusan kanggo mbantu pelanggan nambah volume penjualan.

Sembarang pitakonan ing kothak hadiah kita, welcome kanggo hubungi kita kapan wae.


gift boxgift boxgift box

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan