Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922
HomeProdukKertas Kertas

Kertas Kertas

Kategori produk dari Kertas Kertas , kami produsen khusus dari Cina, Kertas Kertas , Bag kertas putih pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kertas Kertas Kertas R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyang Paper Products Co, Ltd diadegaké ing taun 1999, perusahaan profesional sing Integrasi ing R&D, Marketing and Manufacturing.Liyang Printing menehi solusi lan layanan sing paling apik kanggo macem-macem bidang industri. Contone, kita bisa nggawe tas kertas sing apik lan mewah kanggo produk. Packaging.Selami minangka tas hadiah kertas, kantong kertas coklat , kantong kertas kerajinan, kantong kertas kertas , kantong belanja kertas, kantong kertas nganggo gagang, lan sapiturute. Kertas kertas sing nduweni kualitas apik yaiku kemasan sing apik kanggo produk sampeyan.

Kita setya nawakake solusi bungkusan kanggo mbantu pelanggan nambah volume penjualan.

Sembarang pitakon babagan kantong kertas kita, welcome supaya kita hubungi.


paper bagpaper shopping bagpaper gift bag

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan