Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922
HomeProdukKertu Kertas

Kertu Kertas

Kategori produk dari Kertu Kertas , kami produsen khusus dari Cina, Kertu Kertas , Anak Kertas Kertas pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Salam Kertu Salam R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyang Paper Products Co, Ltd diadegaké ing taun 1999, perusahaan profesional sing Integrasi ing R&D, Marketing and Manufacturing.Liyang Printing menehi solusi lan layanan sing paling apik kanggo macem-macem lapangan industri.Menehi conto, kita bisa nggawe percetakan kertu kertas sing apik lan mewah. Kayata kertu bisnis, kertu pos, kertu undhangan, tag hang , lsp. Kertu kertas sing nduweni kualitase apik banget kanggo produk sampeyan.

Kita setya nawakake solusi bungkusan kanggo mbantu pelanggan nambah volume penjualan.

Sembarang pitakon babagan kertu kertas, sambung hubungi kita kapan wae.


paper cardinvitation cardbusiness card

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan