Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922
HomeProdukKertas Kemasan Kertas

Kertas Kemasan Kertas

Kategori produk dari Kertas Kemasan Kertas , kami produsen khusus dari Cina, Kertas Kemasan Kertas , Kertas Kertas pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kemasan Kertas Kertas R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyang Paper Products Co, Ltd diadegaké ing taun 1999, perusahaan profesional sing Integrasi ing R&D, Marketing and Manufacturing.Liyang Printing menehi solusi lan layanan sing paling apik kanggo macem-macem bidang industri. Contone, kita bisa nggawe kothak kemasan sing apik lan mewah kanggo produk. Packaging.Such as Box Box Box, Box Box, kraft box , Hanging Box, Box With Handle, etc.Produksi kothak duwe macem-macem jinis bungkusan: kemasan kothak kertas, kemasan kothak karton, kothak paket kertas kualitas apik kanggo kemasan kanggo produk sampeyan.

Kita setya nawakake solusi bungkusan kanggo mbantu pelanggan nambah volume penjualan.
Sembarang pitakon babagan kothak bungkusan, olèh hubungi kita kapan wae.



packaging boxwine packaging boxcosmetic packaging box

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan