Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922
HomeProdukKertas Tag

Kertas Tag (Total 1 Products)

Kategori produk dari Kertas Tag , kami produsen khusus dari Cina, tag klambi , tag sepatu pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir tag buku R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Tag hang sepatu oval khusus sing dicithak nganggo pita

Unit Price: 0.23USD

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Tag hang sepatu oval khusus sing dicithak nganggo pita Bentuk tag gantung bisa dicithak khusus miturut syarat pelanggan. Bisa dadi alun-alun, segitiga, poligon, tag gantung kertas ovel lan liya-liyane. Perawatan lumahing duwe macem-macem pilihan,...

China Kertas Tag Supplier

Kene sampeyan bisa nemokake produk sing gegandhengan ing Kertas Tag, kita produsen profesional tag klambi,tag sepatu,tag buku,,,. Kita fokus ing pengembangan produk ekspor internasional, produksi lan penjualan. Kita wis ngembangake proses kontrol kualitas Kertas Tag kanggo njamin produk ekspor sing berkualitas.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk ing Kertas Tag, monggo klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, harga lan informasi liyane babagan tag klambi,tag sepatu,tag buku,,,.
Punapa mawon sampeyan minangka grup utawa individu, kita bakal nindakake kabeh paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi akurat lan lengkap pesen babagan Kertas Tag!

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan