Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Lily Yu Ms. Lily Yu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922
HomeprodukKotak KadoBox Box

Box Box (Total 35 Products)

Kategori produk tina Box Box, kami pabrik husus ti Cina, Box Box, Box Drawer Box suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Kotak laci dicitak R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Custom dicitak 2 lapis karton laci lapis

merek: LY

bungkusan: K = Kartu Gorup Gugur Kartu Gogol pikeun Paket

Kamampuhan suplai: 300000 per month

Custom dicitak 2 lapis karton laci lapis Kotak karton laci , kotak laci 2 lapis , gaya kotak karton kaku Custom kotak karton laci , ukuran kotak khusus khusus sareng percetakan Kotak karton laci dicitak , percetakan warna pinuh kualitas sareng...
Custom Présip kotak perhiasan laci pikeun Perhiasan

merek: LY

bungkusan: K = Kartu Gorup Gugur Kartu Gogol pikeun Paket

Kamampuhan suplai: 30000 per month

Custom Présip kotak perhiasan laci pikeun Perhiasan kotak laci nyaéta kartu hideung nganggo logo foil emas, kertas 2mm, busa hideung pikeun nahan perhiasan salaku selapkeun. nalika anjeun muka kotak, anjeun bakal katingali perhiasan anu saé, upami...
Kotak laci kraft coklat kanggo kotak bungkus belte

merek: LY

bungkusan: dibungkus kana A = K / K = K karton ékspor

Kamampuhan suplai: 300000pcs/month

Kotak laci kraft coklat kanggo kotak bungkus belte Kotak laci kraft pbrown didamel tina kertas kraft sareng karton kalayan desain palanggan. K kotak rakit kotak laci tiasa janten logo adat, warna sareng ukuran. Warna coklat alam sederhana,...
Lébar karton beureum kotak bungkusan perhiasan laci

merek: LY

bungkusan: dibungkus kana A = K / K = K karton ékspor

Kamampuhan suplai: 300000pcs/month

Lébar karton beureum kotak bungkusan perhiasan laci Kotak bungkusan perhiasan dijieun tina kertas seni sareng kertas dina desain pelanggan. Kotak laci ieu loba dipaké pikeun perhiasan, anduk, sock, nonton, baju jero ect. Éta rada gampang narik....
Késér laci kertas kotak laci tilas

merek: LY

bungkusan: dibungkus kana A = K / K = K karton ékspor

Kamampuhan suplai: 300000pcs/month

Kotak laci pink sareng cecekelan pita Kotak bungkusan kertas laci dijieunna tina kertas seni / kraft kertas / makalah karajinan kalayan design customer urang. P aper kotak laci ngageser tiasa janten logo adat, warna sareng ukuran. Kotak laci lipat...
Kotak laci pink sareng cecekelan pita

merek: LY

bungkusan: dibungkus kana A = K / K = K karton ékspor

Kamampuhan suplai: 300000pcs/month

Kotak laci pink sareng cecekelan pita Kotak laci pink dilakukeun tina kertas seni sareng kardus kertas kalayan desain palanggan. Kotak laci p tinta nganggo gagang tiasa janten logo adat, warna sareng ukuran. Cecekelan bakal nganggo pita pink sareng...
Dua lapisan kotak karton laci

merek: LY

bungkusan: K = Kartu Gorup Gugur Kartu Gogol pikeun Paket

Kamampuhan suplai: 30000 per month

Dua lapisan kotak karton laci Dua lapisan lapisan kotak karton laci mangrupikeun kertas seni warna beureum, Éta diperyogikeun tina kertas kertas 1,5mm, warna beureum dicitak titik UV UV, Sagala rupa sampurna! sagalana kustomisasi upami anjeun resep...
Kotak laci perhiasan warna bodas

merek: LY

bungkusan: dibungkus kana A = K / K = K karton ékspor

Kamampuhan suplai: 300000pcs/month

Kotak laci perhiasan warna bodas nganggo sisipan Kotak laci warna bodas dilakukeun tina kertas sepisitas sareng kertas kardus. Kotak Dawer nganggo sisipan busa tiasa janten logo adat, warna sareng ukuran. Éta tiasa nyetak di jero sareng di luar....
Kotak perhiasan laci anu éndah nganggo logo adat

merek: LY

bungkusan: dibungkus kana A = K / K = K karton ékspor

Kamampuhan suplai: 300000pcs/month

Kotak perhiasan laci anu éndah nganggo logo adat Kotak laci kotak mobil kotak dijieun tina kertas cotated sareng kertas kardus. D kotak perhiasan baku tiasa janten logo adat, warna sareng ukuran. Éta tiasa nyetak di jero sareng di luar. Kotak laci...
Custom kotak laci pikeun kotak laci anting

merek: LY

bungkusan: dibungkus kana A = K / K = K karton ékspor

Kamampuhan suplai: 300000pcs/month

Custom kotak laci pikeun kotak laci anting Kotak laci subang didamel tina kertas sepisitas sareng kertas kardus. D kotak kerat pikeun anting tiasa janten logo adat, warna sareng ukuran. Éta tiasa nyetak di jero sareng di luar. Custom laci kotak anu...
Kotak laci kardus coklat Kraft kotak nganggo pita

merek: LY

bungkusan: K = Kartu Gorup Gugur Kartu Gogol pikeun Paket

Kamampuhan suplai: 30000 per month

Kotak laci kardus coklat Kraft nganggo kotak tarik Kotak laci kado Brown mangrupikeun bentuk laci kotak laci, anjeun tiasa nempatkeun kado alit, kartu bisnis, aksesoris perhiasan, Kualitas anu hadé pikeun nahan produk anu béda, upami anjeun resep...
Ngagorkeun kertas laci kotak bodas

merek: LY

bungkusan: K = Kartu Gorup Gugur Kartu Gogol pikeun Paket

Kamampuhan suplai: 30000 per month

Ngagorkeun kertas laci kotak bodas Kotak laci ngageser nyaéta bentuk kotak laci ngageser, anjeun tiasa nempatkeun kado alit, kartu bisnis, barang-barang aksésoris perhiasan, Kualitas anu hadé pikeun nahan produk anu béda, upami anjeun resep...
Dicetak méwah laci kotak hideung kalayan busa

merek: LY

bungkusan: K = Kartu Gorup Gugur Kartu Gogol pikeun Paket

Kamampuhan suplai: 30000 per month

Dicetak bentuk méwah khusus tina kotak laci hideung kalayan busa Kotak laci hideung béda sareng kotak laci umum anu umum, kotak handapna khusus pisan sapertos kotak rokok, éta cocog pikeun toko perhiasan sareng balanja, upami anjeun hoyong kotak...
Laci Geser Dompet Kemasan Kado Diri Bérés

merek: LY

bungkusan: dibungkus kana K = Kardor ékspor corrugated atanapi sakumaha syarat khusus konsumén

Kamampuhan suplai: 1000000pcs/month

Laci Geser Dompet Kemasan Kado Diri Bérés Kotak kado hiasan didamel tina kertas seni bodas anu ketebalan papan kertas 1,5-2.5mm dumasar kana ukuran laci kotak sareng pilihan anjeun; Kotak kado leutik dina ukuran 9x9x3cm pikeun bungkusan perhiasan...
Mewah Box Kado Drawer Lukisan Matte Hideung

merek: LY

bungkusan: K = Kartu Gorup Gugur Kartu Gogol pikeun Paket

Kamampuhan suplai: 500000 per month

Mewah Box Kado Drawer Lukisan Matte Hideung Box Kado Hadiah Karet Hideung Matte kalayan desain nutup laci anu caket; Box Kertas Hideung ieu nganggo kertas kartu hideung matte papan kertas abu 2mm, tutup nganggo stamping foil khusus; Méwah Hideung...
Ngageser laci Packaging Box nganggo kantong kertas

merek: LY

bungkusan: K = Kartu Gorup Gugur Kartu Gogol pikeun Paket

Kamampuhan suplai: 30000 per month

Ngageser laci Packaging Box nganggo kantong kertas Geser Laci Pembungkusan Box, kotak laci warna pink kalayan lamination matte, méwah sareng busana . Ngageser Box laci , kotak bungkusan perhiasan nganggo sisipan, tiasa nunjukkeun produk anjeun saé....
Ngusapkeun kotak laci pikeun paket sareng kantong kertas

merek: LY

bungkusan: K = Kartu Gorup Gugur Kartu Gogol pikeun Paket

Kamampuhan suplai: 30000 per month

Ngusapkeun kotak laci pikeun paket sareng kantong kertas Geser laci kotak pikeun pakét, kotak laci warna pink kalayan lamination matte, méwah sareng busana . Ngusapkeun kotak laci , kotak bungkusan perhiasan nganggo sisipan, tiasa nunjukkeun produk...
Kelas Top Bungkus Kertas Drawer Box Hideung

merek: LY

bungkusan: K = Kartu Gorup Gugur Kartu Gogol pikeun Paket

Kamampuhan suplai: 30000 per month

Kelas Top Bungkus Kertas Drawer Box Hideung Bungkus Kertas Hideung Box drawer Box, kotak laci warna pink kalayan lamination matte, méwah sareng busana . Bungkus keretas Box Box , kotak bungkusan perhiasan nganggo selapkeun, tiasa nunjukkeun produk...
Produk anyar kado kardus laci karton laci

merek: LY

bungkusan: K = Kartu Gorup Gugur Kartu Gogol pikeun Paket

Kamampuhan suplai: 30000 per month

Produk anyar kado kardus laci karton laci Kado karton laci kado, kotak laci warna pink kalayan laminasi matte, méwah sareng busana . Kotak laci bungkusan kado, kotak bungkusan perhiasan nganggo sisipan, tiasa nunjukkeun produk anjeun saé. Kotak laci...
Kotak karton laci hideung nganggo tarik tarik PU

merek: LY

bungkusan: K = Kartu Gorup Gugur Kartu Gogol pikeun Paket

Kamampuhan suplai: 300000 per month

Kotak karton laci hideung nganggo tarik tarik PU Kotak karton laci, kotak laci klasik nganggo percetakan logo khusus Kami ngagaduhan desainer profésional sareng peralatan produksi canggih, janten hargana sareng kualitas produk kami kalapa kalapa....
Kotak laci kertas coklat kérter nganggo percetakan

merek: LY

bungkusan: K = Kartu Gorup Gugur Kartu Gogol pikeun Paket

Kamampuhan suplai: 300000 per month

Kotak laci kertas coklat kérter nganggo percetakan Kotak laci kertas kraft , kotak laci klasik nganggo percetakan logo khusus Kotak laci coklat, dibungkus ku kertas kraft coklat, kertas bungkus mangrupikeun sakumaha syarat anjeun Kotak laci Présidén...

Cina Box Box suppliers

Liyang Paper Products Co., Ltd. didirikan dina taun 1999, perusahaan profésional anu terintegrasi dina P&P, Pamasaran sareng Manufacturing.Liyang Percetakan nyayogikeun solusi sareng jasa pangsaéna pikeun sagala rupa bidang industri.For conto, urang tiasa ngadamel kotak laci anu saé sareng mewah pikeun produk. Packaging.Such as box drawer box, box drawer box, drawer box, etc.Our laci anu nganggo kualitas luhur mangrupikeun bungkusan endah pikeun produk anjeun.

Kami komitmen nawiskeun solusi bungkusan pikeun ngabantosan para nasabah ningkatkeun volume penjualan.

Sakur patarosan dina kotak laci kami, wilujeng sumping ngahubungi kami iraha waé.


drawer boxdrawer box with handledrawer packaging box