Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Lily Yu Ms. Lily Yu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922
produk panas
Show More
Tentang Kami
Diadegkeun dina taun 1999, Dongguan Liyang Paper Products Co, Ltd mangrupikeun perusahaan ukuran tengah anu khusus dina manufaktur rupa-rupa warna kertas anu dicitak, kantong kertas, kotak bungkus, kotak hadiah, labél, tag, brosur, poster, bahan bungkusan sareng sanésna percetakan produk anu patali. Tutup ka Shenzhen, angkot anu saé parantos nyababkeun kami langkung seueur kasempetan sareng kauntungan kalapa di pasar domestik sareng luar nagri. Kami gaduh mesin percetakan Heidelberg sareng Roland anu mangrupakeun alat anu paling maju dilakukeun di Jerman, sampurna sateuacan nyitak alat numerik sareng saatos nyitak alat mesin otomatis. Urang tiasa nyayogikeun produk anu berkualitas luhur pikeun konsumén di sakumna dunya. Kami teras-terasan panalungtikan sareng ngamekarkeun produk inovatif kanggo nyayogikeun kabutuhan anu ngarobah pikeun konsumén. Sumawona, pamutahiran kontinyu pikeun manajemén ilmiah sareng ningkatkeun prosedur kontrol kualitas urang tiasa sacara efektif ngamaksimalkeun nilai para nasabah ku minuhan spésifikasina sacara hadé. Nyayogikeun "produk kualitas, jasa alus teuing, harga saingan sareng pangiriman gancang" pikeun nyugemakeun para nasabah, kami ngembangkeun barang énggal pikeun nyayogikeun syarat pelanggan. Perusahaan kami parantos lulus kana evaluasi sertifikasi ISO9001: 2000. Tutorial perusahaan kami nyaéta pikeun "nilai kreatif & nyampurnakeun diri". "Pelayan pelanggan" mangrupikeun misi kami. Kami nyetél ajen nilai "ngalayanan & konsép" salami prosés kerja. Dukungan anjeun mangrupikeun ganjaran anu pangsaéna pikeun hasil urang sareng kaseueuran anjeun bakal ngudag anu teu teratur. Kami ayeuna ngarepkeun gawé babarengan sareng para nasabah luar negeri dumasar kana kauntungan anu saling. Punten hilap ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep.
produk anyar