Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922
HomeProdukTanggalan

Tanggalan (Total 6 Products)

Kategori produk dari Tanggalan , kami produsen khusus dari Cina, Tanggalan Tembok , Tanggalan Mejo pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tanggalan Tabel R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Percetakan tembok tanggalan tembok Cina gaya hang

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Percetakan tembok tanggalan tembok Cina gaya hang Tanggalan Tembok minangka jinis tanggalan sing bisa digantung ing tembok, bisa digunakake ing kantor / kulawarga. Percetakan tanggalan tembok , percetakan offset warna lengkap, kanthi ikatan kabel....
Tanggalan tanggalan tanggalan borong sing dicithak

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Tanggalan tanggalan tanggalan borong sing dicithak Tanggalan Dest minangka jinis tanggalan sing bisa ngadeg ing tujuan, mula populer ing saben kantor amarga kita bisa mriksa tanggal kasebut kanthi gampang kapan wae. Percetakan tanggalan grosir ,...
Percetakan kalender nggantung tembok

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Percetakan kalender nggantung tembok Tanggalan Tembok minangka jinis tanggalan sing bisa digantung ing tembok, bisa digunakake ing kantor / kulawarga. Percetakan tanggalan tembok , percetakan offset warna lengkap, kanthi ikatan kabel. Percetakan...
Tanggalan meja khusus karo percetakan notepad

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Tanggalan meja khusus karo percetakan notepad Tanggalan Dest minangka jinis tanggalan sing bisa ngadeg ing tujuan, mula populer ing saben kantor amarga kita bisa mriksa tanggal kasebut kanthi gampang. Percetakan kalender Dest , cetak warna lengkap,...
Percetakan petualangan khusus 2018 percetakan

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Percetakan petualangan khusus 2018 percetakan Tanggalan Advent minangka jinis tabel sing bisa mriksa tanggal. Akeh perusahaan logistik nyithak tanggalan minangka iklan kanggo perusahaan sing bisa dadi pelanggan ing mangsa ngarep. Perusahaan paling...
Percetakan tanggalan mejo tanggalan kertas murah

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Printing Percetakan Tanggalan Meja Murah Tanggalan Meja minangka jinis tanggalan sing bisa mriksa tanggal. Akeh perusahaan logistik nyithak tanggalan meja minangka iklan menyang perusahaan sing bisa dadi pelanggan ing mangsa ngarep. Perusahaan...

China Tanggalan Supplier

Liyang Paper Products Co, Ltd diadegaké ing taun 1999, perusahaan profesional sing Integrasi ing R&D, Marketing and Manufacturing.Liyang Printing menehi solusi lan layanan sing paling apik kanggo macem-macem bidang industri. Contone, kita bisa nggawe percetakan tanggalan sing apik lan mewah.Suchara minangka tanggalan pewarna, tanggalan gedhe, tanggalan kemewahan, lsp. Tanggalan sing duwe kualitas apik kanggo nyithak produk sampeyan.

Kita setya nawakake solusi bungkusan kanggo mbantu pelanggan nambah volume penjualan.

Sembarang pitakon babagan tanggalan, welcome hubungi kita kapan wae.



calendarspecial calendarcalendar printing

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan