Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922
HomeProdukTanggalan

Tanggalan (Total 12 Products)

Kategori produk dari Tanggalan , kami produsen khusus dari Cina, Tanggalan Tembok , Tanggalan Meja pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tanggalan Tabel R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Tanggalan Pratelan Custom 2021 Tanggalan Tanggalan

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Tanggalan Pratelan Custom 2021 Tanggalan Tanggalan Tanggalan minangka jinis tanggalan sing bisa mriksa tanggal. Tanggalan desktop sing dicithak khusus kanthi percetakan desain sing apik kanggo hiasan. Tanggalan meja khusus sing dicithak 2021. Akeh...
Tanggalan Meja Daily Custom 2021 Cetak

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Tanggalan Meja Daily Custom 2021 Cetak Tanggalan minangka jinis tanggalan sing bisa mriksa tanggal. Tanggalan meja saben dina digawe saka wadhah lapis kertas sing kandel lan kaca 12months sing luwih tipis, lan kaca tutup tebal. Akeh perusahaan...
Percetakan Kalender Kertas Kertas Khusus Kertas

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Percetakan Kalender Kertas Kertas Khusus Kertas Tanggalan minangka jinis tanggalan sing bisa mriksa tanggal. Tanggalan tembok tembok digawe saka kertas tulis sing bisa nulis cathetan utawa jadwal; telung warna bakal dipilih: ijo, putih lan kuning....
Tanggalan Mini Tanggalan Mini Tanggalan Mini Tanggalan

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Tanggalan Mini Tanggalan Mini Tanggalan Mini Tanggalan Urip saben dina! Rekam saben dinane! Liyang Paper Products Co, Ltd, sing diadegake ing taun 1999, khusus kanggo nggawe macem-macem percetakan kertas lan produk kemasan. Kayata kothak hadiah,...
Grosir desktop undur undhangan khusus bisa hang

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Grosir desktop undur undhangan khusus bisa hang Cacah saben dinane, aja kesusu saben dinane, kenang-kenangan saben dina. Kanggo sampeyan ngatur pola, logo, lan ngatur perawatan permukaan sing pengin. Mugi-mugi rame hubungi kula yen sampeyan duwe...
Grosir Layanan Percetakan Tanggalan Mingguan Saben wulan Grosir

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang karton ekspor A = A / K = K

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Grosir Layanan Percetakan Tanggalan Mingguan Saben wulan Grosir Taun Anyar, swasana ati anyar, tanggalan adat, ayo Taun Anyar miwiti, kanggo ngatur pola, logo, lan ngatur perawatan permukaan sing pengin. Mugi-mugi rame hubungi kula yen sampeyan duwe...
Percetakan tembok tanggalan tembok Cina gaya hang

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Percetakan tembok tanggalan tembok Cina gaya hang Tanggalan Tembok minangka jinis tanggalan sing bisa digantung ing tembok, bisa digunakake ing kantor / kulawarga. Percetakan tanggalan tembok , percetakan offset warna lengkap, kanthi ikatan kabel....
Tanggalan tanggalan tanggalan borong sing dicithak

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Tanggalan tanggalan tanggalan borong sing dicithak Tanggalan Dest minangka jinis tanggalan sing bisa ngadeg ing tujuan, mula populer ing saben kantor amarga kita bisa mriksa tanggal kasebut kanthi gampang kapan wae. Percetakan tanggalan grosir ,...
Percetakan kalender nggantung tembok

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Percetakan kalender nggantung tembok Tanggalan Tembok minangka jinis tanggalan sing bisa digantung ing tembok, bisa digunakake ing kantor / kulawarga. Percetakan tanggalan tembok , percetakan offset warna lengkap, kanthi ikatan kabel. Percetakan...
Tanggalan meja khusus karo percetakan notepad

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Tanggalan meja khusus karo percetakan notepad Tanggalan Dest minangka jinis tanggalan sing bisa ngadeg ing tujuan, mula populer ing saben kantor amarga kita bisa mriksa tanggal kasebut kanthi gampang. Percetakan kalender Dest , cetak warna lengkap,...
Percetakan petualangan khusus 2018 percetakan

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Percetakan petualangan khusus 2018 percetakan Tanggalan Advent minangka jinis tabel sing bisa mriksa tanggal. Akeh perusahaan logistik nyithak tanggalan minangka iklan kanggo perusahaan sing bisa dadi pelanggan ing mangsa ngarep. Perusahaan paling...
Percetakan tanggalan mejo tanggalan kertas murah

Brand: LY

Packaging: dikempalken menyang K = Kothak ekspor corrugated utawa miturut syarat khusus pelanggan

Kemampuan Supply: 300000pcs/month

Printing Percetakan Tanggalan Meja Murah Tanggalan Meja minangka jinis tanggalan sing bisa mriksa tanggal. Akeh perusahaan logistik nyithak tanggalan meja minangka iklan menyang perusahaan sing bisa dadi pelanggan ing mangsa ngarep. Perusahaan...

China Tanggalan Supplier

Ana macem-macem jinis tanggalan, kayata tanggalan tembok, tanggalan meja, tanggalan meja, tanggalan petualangan lan liya-liyane.
Tanggalan biasane digunakake ing kantor perusahaan, rumah sakit, sekolah lsp.

Kita nampa tanggalan mejo khusus, tanggalan meja lipatan, wangun dhasar tanggalan ing desain lan panjaluk sampeyan.

Tanggalan meja ing kantor ora mung bisa mriksa tanggal, liburan, nanging uga katon apik.

Sembarang pitakon babagan tanggalan, welcome hubungi kita kapan wae.
Decorative CalendarDesk Calendar Printing



calendarspecial calendarcalendar printing

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki