Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lily Yu Ms. Lily Yu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
admin@lyprinting.com 86-769-82795922
HomeProdukSticker

Sticker

Kategori produk dari Sticker , kami produsen khusus dari Cina, stiker , stiker tembok pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir stiker mobil R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyang Paper Products Co, Ltd diadegaké ing taun 1999, perusahaan profesional sing Integrasi ing R&D, Marketing and Manufacturing.Liyang Printing menehi solusi lan layanan sing paling apik kanggo macem-macem bidang industri. Contone, kita bisa nggawe stiker apik kanggo kosmetik, perhiasan, sandhangan, elektronik, lsp. Stiker kita kanthi kualitas apik kanggo kemasan kanggo produk sampeyan.

Kita setya nawakake solusi bungkusan kanggo mbantu pelanggan nambah volume penjualan.

Sembarang pitakon babagan stiker kita, tampa hubungi kita kapan wae.


stickersstickers

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan